ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις και νέα από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Μονάδα ηλεκτροπαραγωγής (φωτογραφία αρχείου)

Ολοκληρώνεται η νέα μονάδα ηλεκτροπαραγωγής της Μυτιληναίος

Η νέα μονάδα ηλεκτροπαραγωγής της Μυτιληναίος θα καλύπτει το 10% των ημερήσιων αναγκών ηλεκτροδότησης της χώρας. Η κατασκευή προχωρά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και αναμένεται να λειτουργήσει στα τέλη του έτους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ με αφορμή την αναπαραγωγή FAKE NEWS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ με αφορμή την αναπαραγωγή FAKE NEWS

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σχετικά με αναφορές που αναπαράγονται τις τελευταίες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για υποτιθέμενο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης γυναίκας στην Αθήνα από οδηγό ταξί κατά τη διάρκεια διαδρομής μέσω της εφαρμογής

Viva Wallet: Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού χωρίς έγγραφα

Viva Wallet: Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού χωρίς έγγραφα

Δυνατότητα στους πολίτες να ανοίξουν ΙΒΑΝ λογαριασμό και να πάρουν δωρεάν όσες digital χρεωστικές κάρτες θέλουν, χωρίς έγγραφα δίνει η VivaWallet. Το μόνο που απαιτείται, είναι η ταυτότητα και η πρόσβαση με κωδικούς του TAXISnet.

To πρώτο McDonald's που άνοιξε ο Ρέι Κροτς, στις 15/5 του 1955 και πλέον είναι μουσείο της επιχείρησης.

Ο πωλητής μίξερ που έκανε τα McDonald's επιχείρηση δισεκατομμυρίων δολαρίων

Ό,τι ξέρετε και αφορά το πώς λειτουργεί ένα fast food, το σκέφτηκαν οι Μόρις και Ρίτσαρντ ΜακΝτόναλντ. Της γνωστής οικογενείας. Το όραμα τους ωστόσο, είχε 'ταβάνι'. Αυτό του Ρέι Κροτς που τους εξαγόρασε το 1961, όχι.

2,2 εκατομμύρια καπνιστές στην Ελλάδα εξαιτίας και της πανδημίας

2,2 εκατομμύρια καπνιστές στην Ελλάδα εξαιτίας και της πανδημίας

Η πανδημία βλάπτει ακόμη περισσότερο την υγεία, καθώς έσπρωξε μερίδα όσων έχουν διακόψει να το ξαναρχίσουν. Πως εξελίχθηκε η πρωτοβουλία της Παπαστράτος για 1 εκατομμύριο λιγότερο καπνιστές, και ποια τα ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία στην Ελλάδα.

Μασούτης: Πράξη οι δεσμεύσεις

Μασούτης: Πράξη οι δεσμεύσεις

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ήταν πριν από ένα χρόνο, όταν η εταιρία Μασούτης αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συμβολή των εργαζόμενων ώστε, παρά τις αντιξοότητες, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και των προσδοκιών των πελατών της, είχε «δεσμευθεί για τη διάθεση του 30% των ετήσιων κερδών της εταιρείας μας ως επιπρόσθετη παροχή στους εργαζόμενους της πρώτης».

Συρμός του Μετρό σε σταθμό της Αθήνας

Μετρό Αθήνας: Οι συρμοί του Μετρό γίνονται αυτόματοι και ανακαινίζονται στη Γραμμή 1

Τόσο στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, όσο και σε ΟΑΣΑ και ΣΤΑΣΥ-ΟΣΥ, ο σχεδιασμός προχωρά με την ενίσχυση του τροχαίου υλικού αλλά και των δρομολογίων. Κινήσεις γίνονται και στο δίκτυο του Μετρό με στόχο την αναβάθμιση της ασφάλειας.

Αεροσκάφος της Aegean Airlines

Τι βλέπει η Aegean για την τουριστική σεζόν του 2021

Αντοχές παρά τις δυσκολίες και τα lockdowns της τρέχουσας χρονιάς εμφανίζει η αεροπορική. Η κεφαλαιακή ενίσχυση με 60+120 εκατ. ευρώ κα το "μαξιλάρι" των ταμειακών διαθεσίμων. Πώς αναδιατάσσει τα δρομολόγια και τι προβλέπει για την Αθήνα.

Υπάρχει μια σοκολάτα που έχει πάρει πολλά μετάλλια και ανακαλύψαμε το γιατί

Υπάρχει μια σοκολάτα που έχει πάρει πολλά μετάλλια και ανακαλύψαμε το γιατί

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η σοκολάτα Υγείας Παυλίδης έχει κατακτήσει δεκάδες μετάλλια τόσο στο βάθρο των πιο αγαπημένων μας αναμνήσεων, όσο και μέσα στο πλαίσιο των κορυφαίων brands της ευρωπαϊκής σοκολατοβιομηχανίας.

Πολυκατάστημα - φωτογραφία αρχείου

Σταμπουλίδης: Από Δευτέρα 19/4 θα ανοίξουν και μεγάλα πολυκαταστήματα - Τι ισχύει με όριο πελατών

O ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Π. Σταμπουλίδης ανακοίνωσε την επανέναρξη λειτουργίας των πολυκαταστημάτων. "Τα self test ο εμβολιασμός και η τήρηση των μέτρων" θα είναι τα εργαλεία με τα οποία θα πορευτούμε προς τον Μάιο", είπε.

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας

Μέτρα στήριξης: Από 1000 έως 4000 ευρώ σε κλειστές επιχειρήσεις - "Κόφτης" ανάλογα με το χρονικό βάθος του lockdown

Την αυξημένη αποζημίωση ειδικού σκοπού για τις επιχειρήσεις των κλάδων στους οποίους εφαρμόζονται περιοριστικά μέτρα κατά τον μήνα Απρίλιο ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Η Costa Navarino με την Mouratoglou Academy δημιουργούν το πρώτο ‘Mouratoglou Tennis Center’ στην Ευρώπη

Η Costa Navarino με την Mouratoglou Academy δημιουργούν το πρώτο ‘Mouratoglou Tennis Center’ στην Ευρώπη

Με 16 υπερσύγχρονα γήπεδα τένις, 12 εκ των οποίων δημιουργήθηκαν τον τελευταίο χρόνο, η Costa Navarino ενισχύει τη θέση της ανάμεσα στους καλύτερους αθλητικούς προορισμούς παγκοσμίως, με την αναγνωρισμένη μεθοδολογία της ‘Mouratoglou Academy’.

Η INTERAMERICAN χορηγός του Κ.Υ.Α.Δ.Α. για το Κοινωνικό Οδοντιατρείο

Η INTERAMERICAN χορηγός του Κ.Υ.Α.Δ.Α. για το Κοινωνικό Οδοντιατρείο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε συνέχεια των ενεργειών στις οποίες προχώρησε από την έναρξη της πανδημίας για την υποστήριξη της δημόσιας υγείας και ειδικότερα των δομών υγείας του Δήμου Αθηναίων, η INTERAMERICAN συνέδραμε το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) και για τη δημιουργία του Κοινωνικού Οδοντιατρείου.

Εγνατία οδός

Ελλάκτωρ: Αποχαίρετησε τον διαγωνισμό της Εγνατίας Οδού, κρίσιμη η σημερινή Γενική Συνέλευση

Η Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Ελλάκτωρ έχει προγραμματιστεί για σήμερα. Θα κριθεί αν θα γίνει αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 120,5 εκ. ευρώ.