ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επιχειρήσεις Ελλάδα - Επιχειρηματικά νέα και ειδήσεις και όλες οι ειδήσεις από τον επιχειρηματικό κόσμο

Ο κ. Χρήστος Μεγάλου, Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς

Χρήστος Μεγάλου: στο 3,5% ο ρυθμός ανάπτυξης της Ελλάδος το 2023

Σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV ο κ. Μεγάλου τόνισε ότι το 2023 η Ελλάδα θα αναπτυχθεί με ρυθμό περίπου 3,5%, ποσοστό διπλάσιο από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, και εκτίμησε μια σταθερή ανάπτυξη για τα επόμενα χρόνια στο όριο του 3%.

Εμφιαλωμένο νερό (φωτογραφία αρχείου)

Βίκος: "Θα παραμείνουμε στο επενδυτικό σχήμα της ΕΨΑ"

"Θα συνεχίσουμε να έχουμε αμείωτο το επενδυτικό μας ενδιαφέρον στην ΕΨΑ αναφέρει με δήλωσή της η οικογένεια Σεπετά της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων", με αφορμή την είσοδο στην βολιώτικη βιομηχανία του Επενδυτικού Ταμείου SMERemediumCap (SMERC).

Νέο κατάστημα ΔΕΗ στη Βούλα

Νέο κατάστημα ΔΕΗ στη Βούλα

Το νέο κατάστημα ΔΕΗ έχει μοντέρνο σχεδιασμό, ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενέργειας, γρήγορη εξυπηρέτηση, διευρυμένο ωράριο και αποκλειστικές προσφορές ειδικά για τους πελάτες της Βούλας

AIRBUS A321neo της SKY express

SKY express: Παρέλαβε και το δεύτερο AIRBUS A321neo

Ακόμα ένα AIRBUS A321neo πρόσθεσε η SKY express στον στόλο της, που παραμένει ο πιο νέος και 'πράσινος' στόλος στην Ελλάδα. Τα δύο πλέον AIRBUS A321neo αναμένεται να συμβάλλουν στην αύξηση του πτητικού έργου και των προορισμών της εταιρείας.

Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ - Α’ Τριμ. 2023: Στα 23 εκατ. τα καθαρά κέρδη - Κατασκευαστικό ανεκτέλεστο στα € 5,5 δισ.

Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ - Α’ Τριμ. 2023: Στα 23 εκατ. τα καθαρά κέρδη - Κατασκευαστικό ανεκτέλεστο στα € 5,5 δισ.

Συνεχιζόμενες υψηλές επιδόσεις και περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής θέσης σε όλες τις δραστηριότητες καταγράφει ο Όμιλος ΓΕΚ - ΤΕΡΝΑ με βάση τη διοίκησή της.

Όμιλος Πλαστικά Θράκης: Πώς επηρέασε τον τζίρο η υποχώρηση του Covid 19 το πρώτο τρίμηνο του 2023

Όμιλος Πλαστικά Θράκης: Πώς επηρέασε τον τζίρο η υποχώρηση του Covid 19 το πρώτο τρίμηνο του 2023

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τους πρώτους μήνες του 2022, οι τιμές των πρώτων υλών εκτινάχθηκαν σε ιστορικά υψηλά επίπεδα με αποτέλεσμα και οι τιμές πώλησης να κινηθούν ανοδικά, ενώ επήλθε σχετική διόρθωση στη συνέχεια.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με 3 Gold, 2 Silver και 2 Bronze βραβεύσεις, η No1 αλυσίδα χονδρικού εμπορίου, τα METRO Cash & Carry ξεχώρισαν στις απονομές των Loyalty Awards 2023, ενός θεσμού που αναδεικνύει για 6η χρονιά την αριστεία και την καινοτομία στα προγράμματα επιβράβευσης των εταιρειών.

Ακίνητα

Blueground: Νέα εξαγορά - Πώς διαμορφώνεται η αγορά στις ενοικιάσεις διαμερισμάτων

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Partner Network προσθέτει πάνω από 18.000 επιλεγμένα πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα στο ήδη υπάρχον χαρτοφυλάκιο των 15.000 διαμερισμάτων που διαχειρίζεται η Blueground σε όλο τον κόσμο, αλλά και των διαμερισμάτων on-demand που προσφέρει στις ΗΠΑ.

ΔΕΗ

ΔΕΗ: Εκπτώσεις και προσφορές σε τιμές εισιτηρίων, προϊόντων και υπηρεσιών

Στην ενότητα ΔΕΗ myRewards στο νέο myΔΕΗ, οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να βρουν δωρεάν και να αποκτήσουν κουπόνια για φαγητό και καφέ, αποδράσεις, προσφορές για παιδιά, αγορές, εκπαίδευση, υγεία και ευεξία, τεχνολογία, αυτοκίνητο και υπηρεσίες.

Motor Oil

Όμιλος Μotor Oil: Απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου στην Unagi A.E.- Νέο χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ 1.9 GW

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η συναλλαγή αυτή φέρνει τη Motor Oil πιο κοντά στο στόχο της για ανάπτυξη 2.0 GW ανανεώσιμων πηγών ενέργειας μέχρι το 2030, ενώ αυξάνει σημαντικά την ισχύ των έργων υπό ανάπτυξη για τη MORE προσθέτοντας έργα ώριμα που θα λάβουν όρους σύνδεσης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Tρία βραβεία για βιώσιμη ανάπτυξη και μείωση του ανθρακικού αποτυπώματός της

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Tρία βραβεία για βιώσιμη ανάπτυξη και μείωση του ανθρακικού αποτυπώματός της

Για την υιοθέτηση καινοτόμων πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης και τις δράσεις που υλοποιεί προς μια κλιματικά ουδέτερη εφοδιαστική αλυσίδα, βραβεύτηκε η Coca-Cola Τρία Έψιλον στα Energy Mastering Awards 2023.

Φωτογραφία αρχείου

Austria Card: Μια ελληνική πολυεθνική με έδρα στο κέντρο της Ευρώπης

Μετά τη συγχώνευση με την Inform Lykos και την εισαγωγή των μετοχών της στο ελληνικό χρηματιστήριο, η πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας στοχεύει σε δυναμική ανάπτυξη σε Δυτική Ευρώπη, ΗΠΑ, και Μέση Ανατολή.

Logistic park (φωτογραφία αρχείου)

Θριάσιο ΙΙ: Hellenic Train-DAMCO αναλαμβάνουν τις τύχες του μεγαλύτερου Logistics Park της χώρας

Ο μελλοντικός υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα κληθεί να παρουσιάσει τη σύμβαση παραχώρησης στη Βουλή των Ελλήνων και ακολούθως να την υπογράψει για να λάβει σάρκα και οστά.

Τιμητική βράβευση σε Σταύρο & Ανδρέα Ανδρεάδη για τη συνεισφορά τους στον κλάδο φιλοξενίας

Τιμητική βράβευση σε Σταύρο και Ανδρέα Ανδρεάδη για τη συνεισφορά τους στον κλάδο φιλοξενίας

Προηγούμενοι νικητές υπήρξαν πρωταγωνιστικές προσωπικότητες του κλάδου όπως ο David Kong, πρώην CEO της Best Western Hotels & Resorts και ο Sol Kerzner, ιδρυτής και πρώην πρόεδρος της Kerzner International Holdings Limited.