Κορονοϊός: Στη Θεσσαλονίκη πάνω από 20 νοσηλεύτριες

Κορονοϊός: Στη Θεσσαλονίκη πάνω από 20 νοσηλεύτριες
Στιγμιότυπο από ΜΕΘ Eurokinissi

Δεν είναι μόνο οι 10 νοσηλεύτριες από την Κρήτη που θα ενισχύσουν το νοσηλευτικό προσωπικό της Θεσσαλονίκης. Συνάδελφοί τους μεταβαίνουν από Άργος και Ιωάννινα.

Περισσότερες από 20 ειδικευμένες νοσηλεύτριες μεταβαίνουν εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στα νοσοκομεία «Ιπποκράτειο» και ΑΧΕΠΑ.

Το βράδυ της Τετάρτης έφτασαν οι δέκα νοσηλεύτριες από το Ηράκλειο και το πρωί της Πέμπτης θα αρχίζουν να εργάζονται σε ΜΕΘ του «Ιπποκρατείου», όπου νοσηλεύονται ασθενείς με Covid-19.

Τις νοσηλεύτριες που έφτασαν από την Κρήτη υποδέχθηκαν οι επικεφαλής της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας ενώ ένας δημοσιογράφος του προσέφερε δέκα κόκκινα τριαντάφυλλα.

Είναι η Βασιλική, η Ολυμπία, η Ευαγγελία, η Άρτεμις, η Κατερίνα, η Μαλαματή, η Ευφροσύνη, η Ανθή, η Χρυσούλα και η Πηνελόπη που δήλωσαν εθελοντικά ότι μπαίνουν στην πρώτη γραμμή της μάχης, στο πλάι των συναδέλφων τους στη Β. Ελλάδα.

Αλλά πέντε άτομα από το νοσηλευτικό προσωπικό του Σισμανόγλειου νοσοκομείου της Κομοτηνής μεταβαίνουν επίσης εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο «Ιπποκράτειο». Αλλά και στο ΑΧΕΠΑ ενισχύεται από 6 νοσηλεύτριες που μεταβαίνουν εθελοντικά από το Αργος και έναν νοσηλευτή που έρχεται από τα Ιωάννινα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα