Μετέτρεψε το σπίτι σε ενυδρείο για να πολεμήσει την άνοια της μητέρας του

Μετέτρεψε το σπίτι σε ενυδρείο για να πολεμήσει την άνοια της μητέρας του
screenshot: usatoday.com

Αυστραλός άντρας μετέτρεψε το σπίτι σε ενυδρείο για να επαναφέρει αναμνήσεις στην μητέρα του που έχει άνοια -ακόμα και αν αυτό σήμαινε ότι θα το ξεχνούσε σε λίγες ώρες- για την Ημέρα της Μητέρας και προκαλεί συγκίνηση σε όλο το διαδίκτυο.

Ο Αυστραλός Τζέισον βαν Τζέντερεν ήθελε να δώσει στην αγαπημένη του μητέρα την καλύτερη δυνατή “Ημέρα της Μητέρας” παρά την εν εξελίξει πανδημία του κορονοϊού.

Δεδομένου ότι τόσες πολλές επιχειρήσεις είναι κλειστές σε όλο τον κόσμο, οι επιλογές δώρων είναι πιο περιορισμένες από ποτέ. Για αυτό τον λόγο, κάποιοι που έχουν το χρόνο και την ενέργεια έχουν ανακαλύψει μια νέα αίσθηση δημιουργικότητας κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ο Τζέισον φαίνεται να είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους.

Η μητέρα του, Χέντρικα, είναι 87 ετών και πάσχει από Αλτσχάιμερ και αγγειακή άνοια. Ήθελε να την βοηθήσει να επαναφέρει κάποιες αναμνήσεις της, να την βοηθήσει να θυμηθεί ότι όταν ήταν μικρός τον πήγαινε στο ενυδρείο του Σίδνεϊ.

Αυτή η ετήσια επίσκεψη στο ενυδρείο αποτελούσε για την οικογένειά τους κάτι σαν παράδοσή και αυτό πυροδότησε μια φοβερή ιδέα.

«Σκεφτήκαμε ότι θα φέρναμε το ενυδρείο σπίτι για την ηλικιωμένη μαμά μου!» είπε ο Τζέισον, σύμφωνα με το Little Things.

Με λίγη βοήθεια από την οικογένειά του, ο Τζέισον κάλυψε τα παράθυρα του σπιτιού με χαρτί ψησίματος και έστησε δύο βιντεοπροβολείς που έπαιζαν εικόνες από τον ωκεανό. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό και είναι ξεκάθαρο πόσο το απόλαυσε η 87χρονη μητέρα του Τζέισον.

Ακόμα και αν η γλυκιά Χέντρικα το ξέχασε την επόμενη μέρα, η οικογένειά της θα θυμάται εκείνη την μέρα για πάντα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα