Οι σκίουροι, το πικ νικ και το μυστήριο των εξαφανισμένων λαχανικών

Οι σκίουροι, το πικ νικ και το μυστήριο των εξαφανισμένων λαχανικών
Youtube: Chunk The Groundhog

Ο σκίουρος που οι ιδιοκτήτες ενός κήπου ονόμασαν Chunk, ήταν ο κλέφτης που έψαχναν. Είχαν βάλει κάμερα γιατί μονίμως "εξαφανίζονταν" τα λαχανικά τους.

Αφού άρχισαν να εξαφανίζονται τα λαχανικά από τον κήπο τους, μια οικογένεια στην πόλη Middletown στις ΗΠΑ, οδηγήθηκε να τοποθετήσει κάμερα για να ανακαλύψει ποιος έκλεβε και κατέστρεφε τις καλλιέργειές τους.

Αποδείχθηκε ότι ήταν ένας σκίουρος και τον ονόμασαν Chunk.

“Ο Chunk βγαίνει μπροστά στην κάμερα κάθε φορά και καταβροχθίζει τα λαχανικά μας” φέροντας μάλιστα και παρέα, αναφέρεται στο κανάλι που φτιάχτηκε για να ανεβαίνουν βίντεό του στο YouTube. “Έχει ακόμη το θάρρος να κοιτάζει κατευθείαν στην κάμερα”.

Οι ιδιοκτήτες του κήπου αγάπησαν τόσο τον Chunk που δεν προσπάθησαν ποτέ να τον εμποδίσουν. Αντίθετα, του δίνουν το δικαίωμα να απολαύσει όλα τα λαχανικά που θέλει.

“Όλοι συνυπάρχουμε. Αυτή είναι και η γη του και εγώ έβαλα πάνω έναν κήπο!” λέει χαρακτήριστικά ο ιδιοκτήτης, σύμφωμα με το Good News Network.

Το κανάλι του στο Youtube “Chunk The Groundhog”, έχει τώρα 96.2 χιλιάδες συνδρομητές και το κατώφλι του κήπου έχει πλέον πολλές κάμερες για να τραβάει όλη τη δράση του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα