Καπραβέλος: “Σε ορισμένες κατηγορίες το εμβόλιο θα είναι υποχρεωτικό”

Καπραβέλος: “Σε ορισμένες κατηγορίες το εμβόλιο θα είναι υποχρεωτικό”
Εμβολιασμός στο ΑΧΕΠΑ EUROKINISSI

Όλα όσα δήλωσε ο ο Διευθυντής ΜΕΘ στο "Παπανικολάου" για το άνοιγμα της αγοράς, για την πίεση στον αριθμό των νεκρών, αλλά και για τη σημαντικότητα του εμβολιασμού.

Για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας του κορονοϊού μίλησε το πρωί της Πέμπτης 31/12 ο Διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”, κ. Νικόλαος Καπραβέλος.

Ο κ. Καπραβέλος, μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, δήλωσε μεταξύ άλλων πως η πίεση στο σύστημα υγείας δεν λέει να κοπάσει, ενώ εξέφρασε την επιφυλακτικότητά του για το άνοιγμα της αγοράς, ώστε “να μην ζήσουμε εικόνες Βρετανίας”, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ακόμα, ανέφερε πως με την πανδημία είδαμε τον θάνατο να μας κερδίζει και πως οι αριθμοί των νεκρών στη χώρα είναι σα να πέφτει ένα αεροπλάνο κάθε 3 μέρες.

Τέλος, ο κ. Καπραβέλος τόνισε πως το εμβόλιο κατά της covid-19 ενδέχεται σε μερικές κατηγορίες να είναι υποχρεωτικό για τους πολίτες.

“Το εμβόλιο θα είναι υποχρεωτικό για αυτούς που έχουν σχέση με ανθρώπους. Δεν μπορείς να είσαι δικηγόρος και να βλέπεις κόσμο. Δεν μπορείς να βάζεις σε κίνδυνο τους άλλους. Το εμβόλιο είναι ένα δώρο, δε μπορούμε να καθόμαστε αμήχανοι απέναντί του, δε μπορούμε να το αφήσουμε, εφόσον έχει την αποτελεσματικότητα που λένε”, ανέφερε.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα