8χρονη Αλεξία: Ξεκίνησε η δίκη για τον τραυματισμό της από αδέσποτη σφαίρα

8χρονη Αλεξία: Ξεκίνησε η δίκη για τον τραυματισμό της από αδέσποτη σφαίρα
8χρονη Αλεξία Glomex

Ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης της 8χρονης Αλεξίας, που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα του Πάσχα το 2019. Η μικρή έχει υποστεί 95% αναπηρία εφ' όρου ζωής.

Οι μαύρες μνήμες από το Πάσχα του 2019, όταν μια αδέσποτη σφαίρα από μπαλωθιές τραυμάτισε σοβαρά την 8χρονη Αλεξία στις Θεσπιές Βοιωτίας, αναβιώνουν από σήμερα, Πέμπτη (15/10).

Η μικρή Αλεξία, η οποία έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της όταν δέχτηκε τη σφαίρα του 54χρονου στο κεφάλι, έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής σε 6 χειρουργεία, ενώ έχει υποστεί αναπηρία 95% εφ’ όρου ζωής.

Το 8χρονο κορίτσι νοσηλεύτηκε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία, χάρη στην στήριξη του κόσμου που βοήθησε να συγκεντρωθούν τα χρήματα, ωστόσο επέστρεψε λόγω κορονοϊού.

Ο πατέρας της δήλωσε για την κατάσταση της Αλεξίας και την εκδίκαση της υπόθεσης:

“1,5 χρόνο τώρα περνάμε Γολγοθά. Όλη μου η οικογένεια. Ο κατηγορούμενος ζητάει ποινική διαπραγμάτευση. Δεν θέλει να εμφανιστεί στο δικαστήριο καθόλου. Το κορίτσι μας είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και στο κρεβάτι. Έχασε όλα τα παιδικά της χρόνια. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πηγαίνουμε σε ένα κέντρο αποκατάστασης στη Χαλκίδα. Η επιτροπή που την εξέταση είπε ότι θα έχει 95% αναπηρία εφ’ όρου ζωής. Πήγε και στο εξωτερικό, αλλά δεν τελείωσε, ήρθε ένα μήνα νωρίτερα λόγω κορονοϊού”, δήλωσε ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας.

“Θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη”, πρόσθεσε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα