Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα

Στιγμίοτυπο από εμπορικό κατάστημα στον πεζόδρομο της οδού Ερμού την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Στιγμίοτυπο από εμπορικό κατάστημα στον πεζόδρομο της οδού Ερμού την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Σήμερα η πρώτη Κυριακή του εορταστικού ωραρίου, με απεργία των εμποροϋπαλλήλων που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας

Ανοικτά θα είναι σήμερα τα εμπορικά καταστήματα, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 6 το απόγευμα για τα μικρά εμπορικά, ενώ στις 8 το βράδυ θα κλείσουν οι αλυσίδες καταστημάτων και τα πολυκαταστήματα.

Τα καταστήματα θα είναι ανοικτά και τις επόμενες δύο Κυριακές προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές στις εορταστικές τους αγορές.

Στο μεταξύ η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας έχει προκηρύξει πανελλαδική απεργία για σήμερα.

Οι εμποροϋπάλληλοι, όπως σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους, για μια ακόμα χρονιά, καλούνται να εργαστούν για πάνω από 30-40 συνεχόμενες ημέρες, οι περισσότεροι χωρίς ρεπό, χωρίς ξεκούραση, χωρίς καν πρόσθετη αμοιβή 75% για τις Κυριακές τους.

Η κεντρική απεργιακή δράση της ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα με συγκέντρωση και πορεία στο εκπτωτικό χωριό Mc Arthur Glen, και ώρα 12.00.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network