Απεργία ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ: Σε εξέλιξη οι πορείες στη Θεσσαλονίκη

Απεργία ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ: Σε εξέλιξη οι πορείες στη Θεσσαλονίκη
thesstoday.gr

Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η Θεσσαλονίκη με συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της πόλης στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Πορείες διαμαρτυρίας βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Στις πορείες συμμετέχουν μέλη της ΟΚΔΕ, διανομείς, μέλη του ΕΚΘ, της ΕΔΟΘ και του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, μέλη του ΠΑΜΕ όπως και άλλα σωματεία ή ενώσεις.

Αναμένεται να ακολουθήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης ενώ στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας οι οποίες θα προχωρούν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως αναφέρει το thesstoday.gr .

Σημειώνεται ότι σήμερα, Τετάρτη τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ πραγματοποιούνται με προσωπικό ασφαλείας και ελάχιστης εγγυημένης υπηρεσίας. Κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια των ειδικά διασκευασμένων οχημάτων εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες, καθώς και η νυχτερινή γραμμή Ν1 που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο Νυχτερινό.

Παράλληλα, τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν κανονικά τα δρομολόγιά τους.

thesstoday.gr

thesstoday.gr

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα