Ασπρόπυργος: Φωτιά σε καταυλισμό Ρομά και σε γραμμές του Προαστιακού – Προβλήματα στα δρομολόγια

Ασπρόπυργος: Φωτιά σε καταυλισμό Ρομά και σε γραμμές του Προαστιακού – Προβλήματα στα δρομολόγια
Προαστιακός eurokinissi

Προβλήματα στη διεξαγωγή δρομολογιών του Προαστικού στον Ασπρόπυργο, καθώς ξέσπασε φωτιά και σε καταυλισμό Ρομά. Πώς κινούνται οι συρμοί.

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο και σε γραμμές του Προαστιακού, με αποτέλεσμα τα δρομολόγια της γραμμής Πειραιάς-Κιάτο να γυρνάνε σε προηγούμενους σταθμούς.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για τα δρομολόγια 1324 και 1325 της γραμμής Πειραιάς-Κιάτο του Προαστιακού, τα οποία δεν μπορούν να φτάσουν στον σταθμό στον Ασπρόπυργο λόγω της φωτιάς που έχει ξεσπάσει στις σιδηροδρομικές γραμμές και στον καταυλισμό των Ρομά.

Την ίδια ώρα, ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε μεταβολές στη λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, οι μεταβολές στη λειτουργία λεωφορειακών γραμμών θα πραγματοποιηθούν “με γνώμονα την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ και του επιβατικού κοινού”.

Οι τροποποιήσεις στα δρομολόγια

  • Σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας της λεωφορειακής γραμμής 723 ΦΥΛΗ – ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ), με τελευταίο δρομολόγιο στις 16:00

Διακοπή λειτουργίας των παρακάτω λεωφορειακών γραμμών από τις 17:00 και έως τη λήξη της βάρδιας:

  • 709 ΤΟΠΙΚΟ ΔΡΟΣΟΥΠΟΛΗΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ)
  • 712 ΑΧΑΡΝΑΙ-ΕΡΓ. ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ-Α. ΛΙΟΣΙΑ (ΠΑΝΟΡΑΜΑ)
  • 728 ΑΧΑΡΝΑΙ- ΑΓ.ΠΕΤΡΟΣ- ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΠΛΑΤΩΝΑΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ)
  • 749 ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ-ΣΤ. ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ (ΚΥΚΛΙΚΗ)
  • 752 ΑΧΑΡΝΑΙ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΑΓ. ΠΕΤΡΟΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ)
  • 805 ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΝΕΟΚΤΙΣΤΑ

Επιπλέον, κλειστός θα είναι από τις 18:00 ο σταθμός του Μετρό «ΠANEΠIΣTHMIO» με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. Οι συρμοί θα διέρχονται από το σταθμό χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα