Διαδικτυακή εκπομπή ιστορικής μνήμης από τον Μενέλαο Χαραλαμπίδη

Διαδικτυακή εκπομπή ιστορικής μνήμης από τον Μενέλαο Χαραλαμπίδη
Μενέλαος Χαραλαμπίδης-facebook

Πλούσια σε περιεχόμενο αναμένεται η εκπομπή του Μενέλαου Χαραλαμπίδη που θα προβληθεί τη Δευτέρα με αφορμή την επέτειο της απελεύθερωσης της Αθήνας από τους Ναζί.

Τη δεύτερη εκπομπή του με αφορμή την επέτειο της απελευθέρωσης της Αθήνας θα διοργανώσει τη Δευτέρα-μέσω facebook- ο ιστορικός Μενέλαος Χαραλαμπίδης.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Σε αυτήν θα γίνει λόγος για την οργάνωση «Μπουμπουλίνα» της Λέλας Καραγιάννη, για τη δίωξη των Εβραίων της Αθήνας, για τη συμβολή των Μικρασιατών προσφύγων στην Αντίσταση, για τη μάχη της Καλλιθέας, για την Ηλέκτρα Αποστόλου, για την τύχη των κομμουνιστών πολιτικών κρατουμένων της δικτατορίας του Ιωάννη Μεταξά και για το μπλόκο της Κοκκινιάς.

Το υλικό που θα παρουσιαστεί προέρχεται από την έκθεση με τίτλο «14 Ιστορίες Αντίστασης», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «12 Οκτωβρίου 1944. Η Αθήνα Ελεύθερη».

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε απευθείας στο https://www.facebook.com/menelaos.charalampidis.77 τη Δευτέρα στις 19:00.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα