Δολοφονία Άλκη: Βίντεο με δύο από τους κατηγορούμενους σε εξέδρα αγώνα 4 ώρες πριν την τραγωδία

Δολοφονία Άλκη: Βίντεο με δύο από τους κατηγορούμενους σε εξέδρα αγώνα 4 ώρες πριν την τραγωδία
glomex

Βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας καταγράφει τον 23χρονο και έναν ακόμη συλληφθέντα στην εξέδρα του γηπέδου, τέσσερις ώρες πριν τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Την παρουσία δύο εκ των κατηγορούμενων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν το τραγικό περιστατικό καταγράφει βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι δύο άνδρες βρέθηκαν σε αγώνα βόλεϊ του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και ο 23χρονος εμφανίζεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην οργάνωση της εξέδρας. Το ίδιο πρόσωπο δείχνουν και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι ως οργανωτή της επίθεσης στου Χαριλάου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο 23χρονος οδηγούσε το λευκό C3 στις κερκίδες του Palais. Είναι ο νεαρός που φαίνεται όρθιος, να βλέπει τον αγώνα μαζί με άλλους οπαδούς μπροστά από τα πανό των πιο σκληροπυρηνικών συνδέσμων της ομάδας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του 23χρονου μια αθλητική σκούρα φόρμα με ρίγες – ένα μαύρο μπουφάν και ένα γκρι φούτερ με κουκούλα. Αυτά φορούσε και κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ.

Σε ρόλο οργανωτή ο 23χρονος

Ο δράστης συμπεριφέρεται ως ο αρχηγός των οργανωμένων και φαίνεται να καθοδηγεί την εξέδρα. Μαζί και ο 20χρονος που τραυματίστηκε στο χέρι από το μαχαίρι που κράταγε κατά την επίθεση στον Άλκη.

Στα μέσα του αγώνα, μία διμοιρία των ΜΑΤ φαίνεται να προσεγγίζει τους οπαδούς οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα.. η ένταση όμως εκτονώνεται χωρίς επεισόδια, τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή.

Στο τέλος του αγώνα, 10 η ώρα το βράδυ 2 ώρες πριν το φονικό ο 23χρονος και η παρέα του αποχωρεί προπορεύεται των υπολοίπων και βγαίνει έξω από το κλειστό γήπεδο.

Τότε ο 23χρονος πηγαίνει στον σύνδεσμο επί της Παλαιών Πατρών Γερμανού, και οργανώνει – όπως καταγγέλλουν άλλοι συλληφθέντες – την επίθεση.

“Η επίθεση έγινε από ιδέα του ίδιου του 23χρονου. Αυτός πήρε κάποιον τηλέφωνο, καθώς στις μικρές ηλικίες κάνει αυτός κουμάντο, να πάει να δει αν στην περιοχή Χαριλάου υπάρχουν Αρειανοί και να τον ενημερώσει” κατέθεσε χαρακτηριστικά νεαρός.

Ορμητήριο και σε αυτή τη δολοφονική ενέδρα ήταν ο σύνδεσμος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα