Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: "Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν οι αστυνόμοι με έλυσαν"

Ο σύζυγος της 20χρονης μητέρας που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά
Ο σύζυγος της 20χρονης μητέρας που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά GLOMEX

Ο 32χρονος πιλότος μίλησε σχετικά με τις συνθήκες της δολοφονίας της συζύγου του, τονίζοντας πως συνειδητοποίησε πως η άτυχη 20χρονη δεν βρίσκεται στη ζωή, όταν οι αστυνομικοί τον έλυσαν.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση παραμένει ο σύζυγος της 20χρονης μητέρας που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά δίπλα στο λίγο μηνών μωρό της.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το σπίτι της τραγωδίας, ο 32χρονος πιλότος έδωσε πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες της δολοφονίας, τονίζοντας πως συνειδητοποίησε πως η γυναίκα του δεν ήταν στη ζωή, όταν μίλησε με την αστυνομία, η οποία ήρθε και τον έλυσε, ενώ υποστήριξε πως η αστυνομία είναι σε καθημερινή επικοινωνία μαζί του.

"Μας έδεσαν, ενώ τους είχαμε πει πού είναι τα χρήματα. Από εκείνη την στιγμή και μετά... Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή, όταν μίλησα με την αστυνομία, όταν ήρθαν οι αστυνόμοι μέσα και με έλυσαν.. Η κορούλα μου ευτυχώς δεν έχει χτυπήσει, πήγε στο νοσοκομείο προληπτικά και ευτυχώς είναι καλά. Έχουμε πάρει αγάπη από τον κόσμο, όποιος γνωρίζει κάτι, θα μιλήσει", δήλωσε ο 32χρονος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γλυκά Νερά, Έγκλημα
SHARE:

24Media Network