Άγριο έγκλημα στα Λιμανάκια. Εκτέλεσαν και αποπειράθηκαν να κάψουν νεαρό άντρα

Ηλικιωμένο ζευγάρι δέχτηκε επίθεση από άγνωστο  μπροστά στο σπίτι του στο Νέο Ηράκλειο οδος Αινου 20(EUROKINISSI/ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ)
Ηλικιωμένο ζευγάρι δέχτηκε επίθεση από άγνωστο μπροστά στο σπίτι του στο Νέο Ηράκλειο οδος Αινου 20(EUROKINISSI/ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ) EUROKINISSI

Το θύμα το ανακάλυψε ένας ψαράς νωρίς το πρωί πάνω στα βράχια της Βουλιαγμένης, στα Λιμανάκια

Άγριο έγκλημα στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Ένας ψαράς έβγαινε με την βάρκα του γύρω στις 05:30 το πρωί, όταν αντίκρισε το φρικτό θέαμα ενός άγρια δολοφονημένου άντρα στα βραχάκια.

Σε κατάσταση σοκ κάλεσε την Αστυνομία και σύντομα στο σημείο πήγε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής για την αυτοψία.

Το θύμα είναι άντρας ηλικίας μεταξύ 30-35, αγνώστων λοιπών στοιχείων μέχρι στιγμής και έφερε πλήθος τραυμάτων στο πρόσωπο αλλά και εγκαύματα, καθώς φαίνεται οι δράστες προσπάθησαν να του βάλουν φωτιά για να τον εξαφανίσουν, η οποία έσβησε, αφήνοντας όμως σοβαρές αλλοιώσεις στα χαρακτηριστικά του θύματος.

Από το εύρος των τραυμάτων που έχει στο πρόσωπο εικάζεται ότι μπορεί να έχει πυροβοληθεί, ωστόσο αυτό θα διαπιστωθεί κατά τη νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, όπως και το εάν ήταν εν ζωή όταν του έβαλαν φωτιά ή εάν πρώτα τον σκότωσαν και μετά του έβαλαν φωτιά.

Από την πρώτη εικόνα που έχουν αστυνομικοί και ιατροδικαστές, ο νεαρός έπεσε θύμα της φρικτής εγκληματικής ενέργειας πιθανόν το βράδυ ή εντός του προηγούμενου 24ωρου, καθώς δεν είχε ξεκινήσει η σήψη.

Θα γίνει και δακτυλοσκοπικός έλεγχος μήπως προκύψει ταυτοποίηση του νεαρού άντρα ηλικίας μεταξύ 30-35. Την έρευνα για το περιστατικό που έχει χαρακτηριστικά ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων του υποκόσμου έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

SHARE:

24Media Network