Απόπειρα απαγωγής του γιου γνωστού εφοπλιστή. Έριξε το τζιπ του πάνω στο όχημα των δραστών και ξέφυγε

Το καμμένο φορτηγάκι στην διασταύρωση των οδών Αθηναϊδος και Πάτμου, που χρησιμοποιήσαν οι δράστες στην απόπειρα απαγωγής του γιού του πολύ γνωστού εφοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνου, Κίκου Μαρτίνου, έγινε το μεσημέρι στην Βούλα, την Πέμτη 12 Δεκεμβρίου 2013. 
Οι δράστες με το κλειστό φορτηγάκι και ένα άσπρο Σιτροέν επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τον γιο του εφοπλιστή την ώρα που ήταν εν κινήσει με το αυτοκίνητό του λίγα μέτρα μακριά από την εφοπλιστική εταιρεία.
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Το καμμένο φορτηγάκι στην διασταύρωση των οδών Αθηναϊδος και Πάτμου, που χρησιμοποιήσαν οι δράστες στην απόπειρα απαγωγής του γιού του πολύ γνωστού εφοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνου, Κίκου Μαρτίνου, έγινε το μεσημέρι στην Βούλα, την Πέμτη 12 Δεκεμβρίου 2013. Οι δράστες με το κλειστό φορτηγάκι και ένα άσπρο Σιτροέν επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τον γιο του εφοπλιστή την ώρα που ήταν εν κινήσει με το αυτοκίνητό του λίγα μέτρα μακριά από την εφοπλιστική εταιρεία. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) ASSOCIATED PRESS

Δύο οχήματα επιχείρησαν να "κλείσουν" το τζιπ του γιου γνωστού εφοπλιστή. Τα εμβόλισε και κατάφερε να τους ξεφύγει. Οπλισμένοι οι κακοποιοί

Απόπειρα απαγωγής του γιου γνωστού εφοπλιστή, έγινε στις 15:30 το μεσημέρι της Πέμπτης στο Καβούρι.

Πρόκειται για τον 33χρονο Ανδρέα Ιωάννη Μαρτίνο, της Minerva-Marine, ο οποίος διατήρησε την ψυχραιμία του και κατάφερε να ξεφύγει.

Ο 33χρονος, είχε φύγει από την εταιρία του και κατευθυνόταν προς το Καβούρι. Κάποια στιγμή καταλαβαίνει ότι ένα φορτηγό και ένα ΙΧ, τον έχουν βάλει στη μέση.

Ξαφνικά, το ένα φορτηγό σταματά και κατεβαίνουν 4 άτομα οπλισμένα. Ο εφοπλιστής, δεν πτοήθηκε, πάτησε γκάζι και κατάφερε να ξεφύγει με όπισθεν, χτυπώντας το ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στη συνέχεια έκανε αναστροφή στη Βουλιαγμένης και επέστρεψε στην εταιρεία του, όπου ενημέρωσε την αστυνομία.

Εκτός από το ΙΧ που κάηκε, το φορτηγάκι, με το οποίο διέφυγαν οι κακοποιοί, βρέθηκε καμένο στην οδό Αιόλου και Ηρακλειδών.

Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛΑΣ στην παραλιακή, για την ανεύρεση των δραστών.

SHARE:

24Media Network