Δολοφονία Κουμπούρα: Μου αξίζει η θανατική ποινή, αν το έκανα

Δολοφονία Κουμπούρα: Μου αξίζει η θανατική ποινή, αν το έκανα

Προθεσμία, να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 39χρονος Χρήστος Μπαλαντίνας. "Αν είναι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πώς το έκανα" λέει σε απόλυτη σύγχυση (Vid)

Ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα στα δικαστήρια Λαμίας οδηγήθηκε την Τρίτη ο 39χρονος Χρήστος Μπαλαντίνας από τις Σοφάδες Καρδίτσας, που κατηγορείται ότι διέπραξε την άγρια δολοφονία της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία, να απολογηθεί, την Τετάρτη.

Πέρα από το DNA που ταυτοποιήθηκε και όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει εις βάρος του οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, σύμφωνα με πληροφορίες στην παραληρηματική απολογία του ο 39χρονος εμμέσως πλην σαφώς ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του: «Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πώς το έκανα…» είπε, ενώ σε κάποια άλλη στιγμή φέρεται να είπε:

«Αν το έχω κάνει εγώ, μου αξίζει η θανατική ποινή. Δεν επιτρέπεται να αφαιρείς μια ζωή, που δεν μπορείς να αντικαταστήσεις…».

Σημειώνεται, ότι με ενδιαφέρον αναμένεται η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει ο συνήγορος υπεράσπισης του 39χρονου, Λεωνίδας Κουμπούρας (κατά σύμπτωση έχει το ίδιο επώνυμο με το θύμα), ο οποίος το Σάββατο μιλώντας στους δημοσιογράφους δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του.

Πηγή: lamiareport.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα