Δραπέτης και ο δεύτερος ληστής που ταυτοποιήθηκε για την αιματηρή καταδίωξη στα Ίσθμια

Δραπέτης και ο δεύτερος ληστής που ταυτοποιήθηκε για την αιματηρή καταδίωξη στα Ίσθμια

Ακόμα ένας αλλοδαπός δραπέτης ταυτοποιήθηκε για τη ληστεία και την αιματηρή καταδίωξη στα Ίσθμια. Πρόκειται για τον Τρεμπέτα Ερμάλ ή Λιτόρ. Κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών με αστυνομικούς έχασε τη ζωή της μια 25χρονη γυναίκα

Στην ταυτοποίηση και δεύτερου κακοποιού για την ληστεία και την καταδίωξη στα Ίσθμια, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο μιας 25χρονης γυναίκας, προχώρησε η αστυνομία.

Πρόκειται για για τον Αλβανό δραπέτη, Τρεμπέτα Ερμάλ ή Λιτόρ. Την Κυριακή είχε ταυτοποιηθεί ακόμα ένας κακοποιός, ο Μάρκο Κόλα, ο οποίος πρόσφατα δραπέτευσε από τις φυλακές Τρικάλων.

Ο 35χρονος καταζητούμενος, είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2012 για συμμετοχή σε ληστείες τραπεζών. Είχε επίσης αποδράσει από τις φυλακές Τρικάλων. Τα αποτυπώματά του βρέθηκαν στο εγκαταλελειμένο τζιπ, στον Σολωμό Κορινθίας.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τη σύλληψη και των υπόλοιπων επικίνδυνων κακοποιών συνεχίζονται σε όλη την Πελοπόννησο.

Το μεσημέρι της Κυριακής εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε αγροτική περιοχή στο Σολωμό Κορινθίας το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί, ένα μαύρο όχημα τύπου τζιπ μάρκας Subaru Forester με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ 1394. Το όχημα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, καθώς οι ληστές δεν πρόλαβαν να το κάψουν.

Το χρονικό της τραγωδίας

Στις 9 το βράδυ της Παρασκευής τρεις ληστές  με δύο πολεμικά Καλάσνικοφ σε ταβέρνα στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών.

Ακινητοποίησαν ιδιοκτήτες και πελάτες. Άρπαξαν χρήματα, τιμαλφή και τα κλειδιά αυτοκινήτου θύματος με το οποίο διέφυγαν. Πρόκειται για ένα μαύρο τζιπ SUBARU FORESTER με αριθμό κυκλοφορίας YPO-1394.

Ακολούθησε καταδίωξη έως τα Ίσθμια προς Επίδαυρο. Εκεί οι δράστες φαίνεται να σταμάτησαν και να άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών. Ακολούθησε συμπλοκή και σφοδρή ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στους κακοποιούς και τους δράστες.

Διαβάστε ακόμη: Γλίτωσε από λευχαιμία και τη σκότωσε η σφαίρα του δραπέτη

Γύρω στις 11:30 το βράδυ της Παρασκευής, γυναίκα οδηγός που περνούσε τυχαία από την περιοχή βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά. Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής όπου αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η γυναίκα χτυπήθηκε στην πλάτη από πυροβολισμούς των ληστών, που ήταν οπλισμένοι με Καλάσνικοφ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα