Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά με ταξί

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά με ταξί

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ποσοτήτων ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής-Συνελήφθησαν τέσσερα μέλη της οργάνωσης-Κατασχέθηκαν 19 κιλά και 306 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 540 γραμμάρια κοκαΐνης, 1,7 γραμμάρια MDMA και 505 γραμμάρια νοθευτικής ουσίας

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας διακινούσαν ναρκωτικά σε διάφορες της Αττικής.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, στο πλαίσιο της δράσης της για την αποδόμηση εγκληματικών δικτύων διακίνησης ναρκωτικών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και διασταύρωση στοιχείων, πιστοποίησε τη δράση εγκληματικού κυκλώματος στη διακίνηση ναρκωτικών, ταυτοποίησε τα μέλη του καθώς και τους ρόλους τους (αποθήκευση, νόθευση, εμπορία-διακίνηση) ενώ εντοπίσθηκαν και οι χώροι αποθήκευσης-απόκρυψης των ναρκωτικών.

Κατόπιν αυτών, έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση, συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Άγιο Δημήτριο, Αιγάλεω και Αθήνα), τέσσερα μέλη του κυκλώματος, μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό. Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 43 και 50 ετών και δύο αλλοδαπούς, ένας Αλβανός και ένας Αρμένιος, ηλικίας 36 και 40 ετών αντίστοιχα.

Ως προς τη δομή της οργάνωσης, αρχηγός ήταν ο 36χρονος Αλβανός, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με την εύρεση των ποσοτήτων ναρκωτικών, την νόθευση, τον συντονισμό των πωλήσεων και την καθοδήγηση των υπόλοιπων μελών.

Τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος, ήταν επιφορτισμένα με την αποθήκευση, απόκρυψη και διακίνηση των ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ συμπληρωματικά ο 50χρονος, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του ως επαγγελματίας οδηγός ταξί, προέβαινε στη μεταφορά και διακίνηση των ναρκωτικών, με τη χρήση του αυτοκινήτου του (ταξί).

Έπειτα από έρευνες σε οικίες, χώρους και οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 19 κιλών και 306 γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 540 γραμμαρίων, 1,7 γραμμάρια MDMA, ποσότητα νοθευτικής ουσίας βάρους 505 γραμμαρίων, δύο πιστόλια εκ των οποίων το ένα replica, φυσίγγια, 4.140 ευρώ, 4 ζυγαριές ακριβείας, 9 κινητά τηλέφωνα και δύο αυτοκίνητα εκ των οποίων το ένα ταξί. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE: