Εξιχνιάστηκε η δολοφονία νυχτοφύλακα σε εταιρεία στον Κορυδαλλό

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία νυχτοφύλακα σε εταιρεία στον Κορυδαλλό
Φωτογραφία αρχείου. Eurokinissi

Δράστες είναι δύο Έλληνες σεσημασμένοι κακοποιοί οι οποίοι συνελήφθησαν-Κυριολεκτικά ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον άτυχο φύλακα από την Αλβανία για να αφαιρέσουν από την επιχείρηση δύο τροχούς και ένα αερόκλειδο

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας του 68χρονου φύλακα από την Αλβανία, η οποία διαπράχθηκε στις 17 Ιουνίου στον Κορυδαλλό.

Ο 68χρονος είχε βρεθεί σοβαρά τραυματισμένος, πρώτες πρωινές ώρες, μέσα στα γραφεία μεταφορικής εταιρείας, όπου εργαζόταν ως φύλακας, στον Κορυδαλλό. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη διενεργηθείσα νεκροψία-νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του επήλθε συνεπεία ισχαιμίας του μυοκαρδίου απότοκου κακώσεων που προκλήθηκαν από ξυλοδαρμό.

Το θύμα είχε δεχθεί επίθεση από δύο άγνωστα άτομα, τα οποίοι είχαν εισέλθει στην εταιρεία με σκοπό την ληστεία. Οι δράστες αφού ακινητοποίησαν και δέσμευσαν τον 68χρονο, αφαίρεσαν εργαλεία που υπήρχαν στο χώρο και στη συνέχεια διέφυγαν. Συγκεκριμένα τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου για να αφαιρέσουν δύο τροχούς και ένα αερόκλειδο… τα οποία βρέθηκαν θαμμένα έξω από την οικία ενός εκ των δύο δραστών.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα εξακριβώθηκε ότι δράστες είναι δύο Έλληνες σεσημασμένοι κακοποιοί ηλικίας 43 και 46 ετών, οι οποίοι εντοπίσθηκαν και προσήχθησαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων χθες συνελήφθησαν.

Επιπρόσθετα, οι δράστες είχαν κατά το παρελθόν κατηγορηθεί για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα, της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, ληστείας, κλοπής, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, οπλοφορίας, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και αντίστασης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα