Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση σπείρας ληστών

Συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων οδηγέιται στο Εφετείο Αθηνών ο 29χρονος συλληφθείς που φέρεται να σχετίζετα με τις αποστολές φακέλων με εκρηκτικούς μηχανισμούς στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά και σε αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων οδηγέιται στο Εφετείο Αθηνών ο 29χρονος συλληφθείς που φέρεται να σχετίζετα με τις αποστολές φακέλων με εκρηκτικούς μηχανισμούς στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά και σε αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τέσσερις Ρομά ύστερα από περιπετειώδη καταδίωξη. Υπεύθυνοι για πλήθος κλοπών και ληστειών σε διάφορες περιοχές της Αττικής

Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής για την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας Ρομά που διέπραττε πλήθος ληστειών και κλοπών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Τους δράστες τους παρακολουθούσε η Ασφάλεια και σύμφωνα με πληροφορίες τις νυχτερινές ώρες στα Κάτω Πατήσια, αστυνομικοί επιχείρησαν να σταματήσουν για έλεγχο τα δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν συνολικά έξι μέλη της σπείρας, οι οποίοι αντέδρασαν εμβολίζοντας τα υπηρεσιακά οχήματα.

Ακολούθησε καταδίωξη και αργότερα εγκατέλειψαν τα σμπαραλιασμένα κλεμμένα αυτοκίνητα και οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τέσσερα άτομα.

Άλλοι δύο κατάφεραν να διαφύγουν ενώ βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Δυτική Αττική για τον εντοπισμό και την σύλληψη τους. Μετά το πέρας των ερευνών αναμένεται επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία.

SHARE: