Καταδίωξη ύποπτου οχήματος στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ. Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΕΙΧΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΑΠΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ
Φωτογραφία αρχείου PHASMA /

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό οχήματος με βαριά οπλισμένους ληστές

Επιχείρηση στήθηκε στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου για να εντοπισθεί και να εγκλωβιστεί ύποπτο όχημα.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές θεωρούσαν πως στο μαύρο ή σκούρο μπλε κατά άλλους Audi, επέβαιναν δράστες ληστείας, η οποία σημειώθηκε πριν μερικές ώρες σε κοσμηματοπωλείο της αρχαίας Ολυμπίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί έκαναν νόημα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, όμως εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη.

Οι τέσσερις δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα, νωρίτερα είχαν πυροβόλήσει στον αέρα. Στην συνέχεια έσπασαν την βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου και αφαίρεσαν από τις προθήκες κοσμήματα άγνωστης μέχρι τώρα χρηματικής αξίας, ενώ ανάγκασαν τον 30χρονο γιο του ιδιοκτήτη, που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν μέσα στο κοσμηματοπωλείο, να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο από όπου αφαίρεσαν περίπου 1.000 ευρώ.

Στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία, εγκατέλειψαν στο δάσος της Φολόης, αφού πρώτα του έβαλαν φωτιά.

Αυτόπτες μάρτυρες όμως είπαν ότι επιβιβάστηκαν στο Audi στη συνέχεια και εξαφανίστηκαν.

SHARE:

24Media Network