Πήγε επισκεπτήριο στον γιο της στον Κορυδαλλό με σουβλάκια που είχαν κάνναβη

Τα σουβλάκια με την κάνναβη που πήγε μητέρα στον γιο της στις φυλακές Κορυδαλλού
Τα σουβλάκια με την κάνναβη που πήγε μητέρα στον γιο της στις φυλακές Κορυδαλλού ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη μία Ελληνίδα, μητέρα κρατούμενου, στις Φυλακές Κορυδαλλού, η οποία το απόγευμα επιχείρησε να περάσει από το επισκεπτήριο σουβλάκια και κατεψυγμένο κρέας που είχε κρύψει μέσα σε αυτά 250 γραμμάρια κάνναβης κατά παραγγελία του γιου της.

Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα, μία Ελληνίδα, μητέρα κρατούμενου, στις Φυλακές Κορυδαλλού, κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου, η οποία επιχείρησε να «περάσει» εντός του καταστήματος κράτησης, ναρκωτικές ουσίες.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι και υπάλληλοι την εξωτερικής φρουράς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα σε σουβλάκια, δυο συσκευασίες ναρκωτικών ουσιών, ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 47 γραμμαρίων και εντός κατεψυγμένου κρέατος, 8 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 201 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά προορίζονταν για τον γιο της, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία από κοινού κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, και βρίσκεται στο Κατάστημα Κράτησης από τις αρχές του 2019.

Άμεσα ενημερωθήκαν οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές καθώς και ο Εισαγγελέας Επόπτης. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορυδαλλού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Φυλακές, Ναρκωτικά
SHARE:

24Media Network