ΕΛ.ΑΣ.: Θετική η ανταπόκριση των πολιτών με ελάχιστες εξαιρέσεις

ΕΛ.ΑΣ.: Θετική η ανταπόκριση των πολιτών με ελάχιστες εξαιρέσεις
Έλεγχος από αστυνομικούς και την Δημοτική Αστυνομία σε όλα τα σημεία της πόλης,καθώς από σήμερα ξεκίνησε η απαγόρευση της κυκλοφορίας για την παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού,Δευτέρα 23 μαρτίου 2020 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Μέχρι τώρα έχουν βεβαιωθεί ελάχιστες παραβάσεις-Από αύριο οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν και σε περίπτωση που διαπιστώνεται παράβαση θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις

Από σήμερα νωρίς το πρωί προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας διενεργεί συστηματικούς ελέγχους σε όλη τη χώρα για την εφαρμογή του μέτρου του περιορισμού της κυκλοφορίας, λόγω κορωνοϊού.

Οι σημερινοί έλεγχοι έχουν χαρακτήρα κυρίως ενημερωτικό και παροχής συστάσεων. Μάλιστα, σχετική της ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ. ευχαριστεί τους πολίτες για την ιδιαίτερα θετική ανταπόκρισή τους στα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας.

Μέχρι τώρα έχουν βεβαιωθεί ελάχιστες παραβάσεις. Από αύριο οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν και σε περίπτωση που διαπιστώνεται παράβαση θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα