Επίθεση με βιτριόλι: Τα πρώτα λόγια της 34χρονης μετά την επίθεση

Επίθεση με βιτριόλι: Τα πρώτα λόγια της 34χρονης μετά την επίθεση
Καλλιθέα: Τα πρώτα λόγια της 34χρονης μετά την επίθεση με βιτριόλι MEGA

Η 34χρονη νοσηλεύεται στην Εντατική του νοσοκομείου Metropolitan. "Δεν ξέρω τι έγινε. Μια γυναίκα με μαύρα μου έριξε κάτι", ανέφερε, σύμφωνα με τον γιατρό που την παρέλαβε.

Ο Πάρης Μπουλές, διευθυντής του τμήματος επειγόντων περιστατικών στο Metropolitan, όπου και νοσηλεύεται η 34χρονη μετά την επιθεση που δέχτηκε με βιτριόλι στην Καλλιθέα, μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS του MEGA.

Όπως ανέφερε, η κατάσταση της προς το παρόν είναι σταθερή και νοσηλεύεται στην μονάδα εγκαυμάτων “Κατά τη διάρκεια της βάρδιάς μου στις 09:48 παρέλαβα μια γυναίκα, η οποία έφτασε τρέχοντας και ουρλιάζοντας. Είχε συμβεί κάποιου είδους επίθεση εναντίον της με χημική ουσία. Αντιμετωπίστηκε ως χημικό έγκαυμα. Της προσφέραμε όλες τις πρώτες βοήθειες”, αναφέρει ο κ. Μπουλές.

Όσον αφορά τα τραύματά της αποκάλυψε πως “Η γυναίκα είχε χημικό έγκαυμα στο πρόσωπο, στον τράχηλο και στα άνω άκρα της, πρόκειται περίπου για ένα 20% της επιφάνειας του σώματός της. Ένα ακόμα άσχημο έγκαυμα είχε στο αριστερό της μάτι, στον αμφιβληστροειδή.

Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεται από μια οργανωμένη ομάδα πλαστικών χειρουργών και οφθαλμιάτρων. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για το μάτι. Είναι σταθερή η κατάστασή της αυτή τη στιγμή”, πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του News 24/7, η γυναίκα έχασε τελικά το αριστερό της μάτι.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε ο κύριος Μπουλές όταν η 34χρονη ρωτήθηκε, εάν η επίθεση ήταν εσκεμμένη, απάντησε πώς “Δεν ξέρω τι έγινε. Μια γυναίκα με μαύρα μου πεταξε κάτι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα