Ηλιούπολη: Συγκεντρώνονται υποθέσεις ίδιου χαρακτήρα για τον αστυνομικό

Ο κατηγούμενος αστυνομικός
Ο κατηγούμενος αστυνομικός EUROKINISSI

Ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε φυλακισμένη και εξέδιδε την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη, φαίνεται πως είχε εμπλοκή κατά το παρελθόν σε ίδιες υποθέσεις οι οποίες πλέον αναμένεται να ξανανοίξουν.

Σύμφωνα με όσα μετέφεραν στο NEWS 24/7, οι δικηγόροι της 19χρονης κοπέλας από την Ηλιούπολη, μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, έλαβαν πληροφορίες για αντίστοιχες υποθέσεις ίδιου χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο αστυνομικός ο οποίος διώκεται πλέον για μια σειρά κακουργημάτων και πλημμελημάτων, ανάμεσά τους η εμπορία ανθρώπων, η σωματική βλάβη κ.α., σύμφωνα με όσα μετέφεραν δικηγόροι της 19χρονης κοπέλας στο NEWS 24/7 φαίνεται πως δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε προχωρήσει σε τέτοιες πράξεις.

Για τον λόγο αυτό, συγκεντρώνονται αυτές τις ημέρες στοιχεία για αντίστοιχες υποθέσεις του παρελθόντος και σύντομα αναμένεται οι φάκελοί τους να κατατεθούν στις αρμόδιες αρχές.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το πρωί, η δικηγόρος της κοπέλας εμφανίστηκε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Open και τόνισε πως ο αστυνομικός της έδινε ναρκωτικά (κοκαϊνη) και όταν δεν τα έπαιρνε, την έδερνε, ενώ όταν δεν πήγαινε σε πελάτη, της στερούσε την τροφή. Επίσης, ανέφερε πως υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι που δεν έχουν συλληφθεί χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Εχουν όμως κατονομαστεί από την κοπέλα κατά την κατάθεσή της.

Διευκρίνισε ακόμα ότι η κοπέλα βρίσκεται στο σπίτι της μαζί με τη μητέρας ούσα "πολύ βαριά τραυματισμένη ψυχικά". Στους πελάτες, σύμφωνα με την κα Λεγάκη, την κοπέλα την συνόδευαν άλλοι άνθρωποι και όχι ο αστυνομικός. Συμπερασματικά, όπως τόνισε, υπάρχει ένα οργανωμένο κύκλωμα το οποίο πρέπει "ξηλωθεί".

Η κα Λεγάκη τέλος αναφέρθηκε και σε όσα έγιναν το Σάββατο στο "Εσωτερικών Υποθέσεων" της ΕΛΑΣ κάνοντας λόγο για παραβίαση δικαιωμάτων.

Θυμίζουμε ότι η κα Λεγάκη είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο NEWS24/7 ότι δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2021 καταγγέλλουσα κακοποίηση και βιασμό να μην έχει πρόσβαση σε δικηγόρο επί ένα 24ωρο και να μην διακομιζεται άμεσα στο νοσοκομείο ενώ συμπλήρωσε ότι οι Αρχές συμπεριφέρονταν στην κοπέλα σαν να ήταν κρατούμενη.

Η ΕΛΑΣ, τέλος, όπως κατέγραψε την Κυριακή το NEWS24/7 πρότεινε στην κοπέλα να αλλάξει δικηγόρο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ηλιούπολη, Έγκλημα, Βιασμός, Δεν Είστε Μόνες
SHARE:

24Media Network