Χαλκιδική: “Βομβαρδισμός” κακοκαιρίας σε νέο σοκαριστικά πλάνα από τουρίστες

Χαλκιδική: “Βομβαρδισμός” κακοκαιρίας σε νέο σοκαριστικά πλάνα από τουρίστες
Κακοκαιρία στη Χαλκιδική Youtube

Ακόμα ένα βίντεο από τη φονική θεομηνία , τραβηγμένο από κάποιον Σέρβο τουρίστα, ήρθε στη δημοσιότητα και μαρτυρά το μέγεθος της καταστροφής.

Απίστευτες είναι οι εικόνες που κυκλοφορούν από τη φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική της Τετάρτης 10 Ιουλίου, που κόστισε τη ζωή σε 7 ανθρώπους , άφησε τουλάχιστον 108 τραυματίες και προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές και καταστροφές.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε συνολικά 1.182 κλήσεις για την αντιμετώπιση των συμβάντων και συμμετείχαν συνολικά 243 πυροσβέστες και 96 οχήματα.

Κυριολεκτικά ο αέρας “τα πήρε και τα σήκωσε όλα”, όπως μαρτυρούν και τα πλάνα από σκεπές σπιτιών που έχουν μείνει μισές, αναποδογυρισμένα αμάξια που έχουν καταστραφεί, δέντρα που έχουν ξεριζωθεί.

Δεκάδες βίντεο από κατοίκους, Έλληνες και ξένους τουρίστες κατακλύζουν τα social media και μεταδίδονται από τα μέσα ενημέρωσης, προκαλώντας δέος από το μένος του αέρα και της βροχής. Ακόμα ένα βίντεο από τη φονική θεομηνία , τραβηγμένο από κάποιον Σέρβο τουρίστα, ήρθε στη δημοσιότητα και μαρτυρά το μέγεθος της καταστροφής.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, ένας άνδρας φωνάζει σε γυναίκα να μπει στο εστιατόριο, ενώ την ίδια ώρα η καταιγίδα είναι σε εξέλιξη. Ξαφνικά διακόπτεται το ρεύμα και όταν επανέρχεται ξεσπά η θεομηνία, παρασύροντας τραπέζια, μαχαιροπίρουνα και όσα αντικείμενα βρίσκονται στο δρόμο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα