Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό – LIVE Χάρτης

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό – LIVE Χάρτης
Κίνηση στους δρόμους ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Δυσκολίες για τους οδηγούς σε Εθνική Οδό και Λεωφόρο Κηφισίας. Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψης Μέρκελ. Πού παρατηρούνται τα σημαντικότερα προβλήματα.

Μία ακόμη μέρα ταλαιπωρίας για τους οδηγούς στην Αττική, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με την κίνηση στους δρόμους, παρά την επιστροφή του Δακτυλίου. Παράλληλα, η επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα φέρνει έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες επηρεάζουν την κατάσταση στους δρόμους.

Προς το παρόν, μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην Εθνική Οδό και στην Κηφισό, καθώς και στη Λεωφόρο Κηφισίας, ενώ προβλήματα σημειώνονται και στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι.

Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία δεν διευκρινίζει ποιοι δρόμοι θα επηρεαστούν και αναφέρει:

“Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης της Καγκελαρίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. ANGELA MERKEL στη χώρα μας, απογευματινές – βραδινές ώρες της Πέμπτης 28.10.2021 και πρωινές – μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 29.10.2021 θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αττικής, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα