Μυτιλήνη: Απέκλεισαν την επιταγμένη περιοχή του Μανταμάδου

Αποκλεισμός μια από τις δυο εισόδους που οδηγούν σε εκτάσεις προς επίταξη για την δημιουργία κλειστού τύπου κέντρου υποδοχής μεταναστών και προσφύγων,στην τοποθεσία Καράβα στο Μανταμάδο, Αρχείο
Αποκλεισμός μια από τις δυο εισόδους που οδηγούν σε εκτάσεις προς επίταξη για την δημιουργία κλειστού τύπου κέντρου υποδοχής μεταναστών και προσφύγων,στην τοποθεσία Καράβα στο Μανταμάδο, Αρχείο EUROKINISSI

Με φορτηγά και μηχανήματα βαρέως τύπου πολίτες που αντιδρούν στην δημιουργία δομής για πρόσφυγες και μετανάστες απέκλεισαν την περιοχή. Σε ρυθμούς κινητοποιήσεων οι τοπική κοινωνία.

Δράση ανέλαβαν σήμερα από το πρωί, ομάδες περιφρούρησης πολιτών που έκλεισαν τους δρόμους που οδηγούν στην επιταγμένη περιοχή Καβακλή- Καράβας του Μανταμάδου, όπου αναμένεται να δημιουργηθεί η νέα δομή για την παραμονή προσφύγων και μεταναστών. Με φορτηγά και μηχανήματα βαρέως τύπου απέκλεισαν τις εισόδους των δρόμων επιτρέποντας την πρόσβαση μόνο κτηνοτρόφων που δραστηριοποιούνται εκεί.

Από το πρωί μαθητές κατέλαβαν το σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου και Λυκείου του Μανταμάδου διαμαρτυρόμενοι για την κατασκευή της νέας δομής.

Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η λαϊκή συνέλευση στο χωριό της Αγίας Παρασκευής σε κατοίκους του οποίου ανήκει μεγάλο μέρος της επιταχθείσας έκτασης.

Με σημερινή ανακοίνωση η δημοτική αρχή Μυτιλήνης δηλώνει παρούσα «στις κινητοποιήσεις που θα αποφασιστούν από κοινού με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α και β βαθμού».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μεταναστευτικό, Μετανάστες, Πρόσφυγες
SHARE:

Κορονοϊός

UPDATES

Ειδήσεις, αναλύσεις, αριθμοί και όλες οι εξελίξεις για την εξάπλωση του COVID-19 στον πλανήτη. Κάθε μέρα στο email σου.

Εγγραφη

24Media Network