Μυτιλήνη: Νεκρός πρόσφυγας που διέμενε στη Μόρια

Μυτιλήνη: Νεκρός πρόσφυγας που διέμενε στη Μόρια
ΑΡΓΟΣ-Τροχαίο δυστύχημα ,σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στην Μυκηνών-Ναυπλίου μεταξύ δύο ΙΧ επιβατικών αυτοκινήτων. Αποτέλεσμα ένας σοβαρά τραυματίας και ένας νεκρός. Ο άτυχος οδηγός εγκλωβίστηκε μετά τη σύγκρουση και απανθρακώθηκε μέσα στο ΙΧ του .Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της τροχαίας ,της πυροσβεστικής και το ΕΚΑΒ.Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Άργους. (EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Πρόκειται για έναν 22χρονο ο οποίος σύμφωνα με τοπικά μέσα έχασε τη ζωή του από αναθυμιάσεις θερμάστρας

Νεκρός μεταφέρθηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα στο Νοσοκομείο 22χρονος Αιγύπτιος μετανάστης που διέμενε στον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια.

Ο 22χρονος δεν ξύπνησε το πρωί μαζί με τους άλλους πρόσφυγες με τους οποίους διέμενε στη σκηνή. Βρέθηκε δε νεκρός από αυτούς όταν επέστρεψαν στη σκηνή μετά από ώρες και τον βρήκαν εκεί, όπως αποδείχθηκε νεκρό. Η ιατροδικαστική εξέταση του Αιγυπτίου που θα γίνει αύριο, αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LesvosNews.gr, ο πρόσφυγας πέθανε από αναθυμιάσεις θερμάστρας, ενώ προσπαθούσε να ζεσταθεί από το κρύο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα