Novartis: Στο αρχείο το σκέλος που αφορά τον Αντώνη Σαμαρά

Novartis: Στο αρχείο το σκέλος που αφορά τον Αντώνη Σαμαρά
Ο Αντώνης Σαμαράς Eurokinissi

Η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς φαίνεται πως δεν βρήκε επαρκείς ενδείξεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού.

Στο αρχείο μπαίνει το σκέλος της υπόθεσης Novartis που αφορά τον Αντώνη Σαμαρά. Η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς φαίνεται πως δεν βρήκε επαρκείς ενδείξεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση.

Τις επόμενες μέρες η Ελένη Τουλουπάκη και οι επίκουροι συνάδελφοί της στην Εισαγγελία Διαφθοράς Χρήστος Ντζούρας και Στέλιος Μανώλης θα αποφασίσουν και για τα άλλα τέσσερα πολιτικά πρόσωπα για τα οποία ο φάκελος παραμένει ανοιχτός. Πρόκειται για τους: Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, Ευρωπαίο επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο και διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Σαμαράς: Τώρα αρχίζει η διερεύνηση του πραγματικού, σοβαρού και σκοτεινού σκανδάλου

«Η γελοία σκευωρία αρχειοθετήθηκε σήμερα και τυπικά. Με μεγάλη καθυστέρηση. Τώρα όμως αρχίζει η διερεύνηση του πραγματικού, σοβαρού και σκοτεινού σκανδάλου της υπόθεσης Novartis» τόνισε σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφορικά με την απόφαση της κας Τουλουπάκη να μπει στο αρχείο η υπόθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα