Ωράριο καταστημάτων: Ποια λειτουργούν σήμερα-Τι ισχύει για την μετακίνηση

Ωράριο καταστημάτων: Ποια λειτουργούν σήμερα-Τι ισχύει για την μετακίνηση
Ανοιχτά καταστήματα και ψώνια στην Ερμού κατά τη διάρκεια του lockdown Eurokinissi

Ανοιχτά θα παραμείνουν σήμερα τα καταστήματα λιανεμπορίου, τα σούπερ μάρκετ, τα κομμωτήρια και οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής. Τι ωράριο θα έχουν.

Την δυνατότητα να παραμείνουν ανοικτά σήμερα (9/5) έχουν τα καταστήματα, με τις ενδιάμεσες εκπτώσεις που ξεκίνησαν την Τετάρτη 5 Μαΐου να βρίσκονται σε ισχύ έως και τις 15 Μαΐου.

Εκτός από τα καταστήματα λιανεμπορίου και τα σούπερ μάρκετ, θα λειτουργήσουν τόσο τα κομμωτήρια όσο και οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (αποτρίχωση, μανικιούρ, πεντικιούρ κλπ), από τις 11:00 μέχρι τις 18:00.

Για όσους θέλουν να μετακινηθούν για τις αγορές τους ισχύουν τα παρακάτω:

Για σούπερ μάρκετ

Οι καταναλωτές για να μεταβούν σε σούπερ μάρκετ θα πρέπει να αποστείλουν sms στο 13033 με κωδικό 2.

Για τα εμπορικά καταστήματα

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε εμπορικά καταστήματα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού με το κατάστημα που επιθυμούν να επισκεφτούν και να αποστείλουν SMS στο 13032 με τα στοιχεία τους και έχουν στη διάθεση τους συνολικά 3 ώρες.

Για τα κομμωτήρια

Η μετακίνηση για το ραντεβού στο κομμωτήριο γίνεται με αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6 ή με την αντίστοιχη γνωστή γραπτή βεβαίωση (τύπου Β) και με το σχετικό αποδεικτικό του ραντεβού (SMS ή email) από τον πάροχο της υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα