Πάνος Ζάρλας: Το συγκινητικό αντίο της Στέλλας Μιζεράκη

Πάνος Ζάρλας: Το συγκινητικό αντίο της Στέλλας Μιζεράκη

Η Στέλλα Μιζεράκη υπήρξε πρώην σύντροφος του Πάνου Ζάρλα. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο ριάλιτι αγάπης Power of Love και, μάλιστα, ήταν οι νικητές του παιχνιδιού. Τον αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο, όπως και ο πατέρας της.

Το δικό της αντίο είπε μέσω των social media η Στέλλα Μιζεράκη στον Πάνο Ζάρλα, που βρήκε τραγικό θάνατο με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Παρασκευής, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Λεωφόρο Συγγρού.

Η Στέλλα Μιζεράκη υπήρξε πρώην σύντροφος του Πάνου Ζάρλα. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο ριάλιτι αγάπης Power of Love και, μάλιστα, ήταν οι νικητές του παιχνιδιού, κερδίζοντας 10.000 ευρώ ο καθένας.

Μετά το παιχνίδι παρουσίασαν μαζί την εκπομπή “Σκάσε και Κολύμπα” στον ΣΚΑΙ, ενώ λίγους μήνες μετά η σχέση τους τελείωσε, ωστόσο, κράτησαν πολύ καλές επαφές μεταξύ τους.

Τη μέρα του θανάτου του πολλοί συμπαίκτες του από το Power of Love , αλλά και η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου, τον αποχαιρέτησαν ανεβάζοντας φωτογραφίες στα social media και γράφοντάς του όμορφα λόγια.

Η Στέλλα Μιζεράκη θέλησε να τον αποχαιρετήσει και εκείνη με τον δικό της τρόπο, όπως και ο πατέρας της, ο οποίος τον είχε γνωρίσει όσο η κόρη του και ο Πάνος ήταν ζευγάρι.

Το αντίο της Στέλλας στον Πάνο:

Η ανάρτηση του πατέρα της Στέλλας:

Όταν η Στέλλα και ο Πάνος νίκησαν στο Power of Love:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα