Περιορισμένη ένταση στην ΑΣΟΕΕ – Επίθεση σε συνεργείο της ΕΡΤ

Περιορισμένη ένταση στην ΑΣΟΕΕ – Επίθεση σε συνεργείο της ΕΡΤ
Φοιτητική συγκέντρωση στην ΑΣΟΕΕ INTIME NEWS

Ομάδα της ΟΠΚΕ που βρισκόταν εκτός του πανεπιστημιακού ιδρύματος δέχτηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων με μπουκάλια και διάφορα αντικείμενα και οι αστυνομικοί τους απώθησαν με χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

Περιορισμένη ένταση σημειώθηκε στην ΑΣΟΕΕ το μεσημέρι της Πέμπτης (13/1), όταν ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε στην πίσω πλευρά του πανεπιστημιακού ιδρύματος, στη συμβολή των οδών Μαυρομματαίων και Αντωνιάδου με μπουκάλια και διάφορα αντικείμενα, εναντίον αστυνομικών της ΟΠΚΕ που βρίσκονταν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί απώθησαν τους ταραξίες με χρήση χειροβομβίδων κρότου – λάμψης και το επεισόδιο έληξε.

Φοιτητική συγκέντρωση στην ΑΣΟΕΕ INTIME NEWS

Είχε προηγηθεί η φραστική και απρόκλητη επίθεση από ομάδα αγνώστων στο τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ και στη ρεπόρτερ Ελίνα Κολύβα την ώρα που κάλυπταν κινητοποίηση φοιτητών έξω από την ΑΣΟΕΕ για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Την ώρα που έπαιρναν δηλώσεις από φοιτητές 3 με 4 κουκουλοφόροι εκσφενδόνισαν εναντίον τους καφέδες και μπουκάλια και τους προπηλάκισαν. Προσπάθησαν να αρπάξουν το μικρόφωνο χωρίς να τα καταφέρουν ενώ ο εικονολήπτης τράπηκε σε φυγή για να τους αποτρέψει να πάρουν την κάμερα, καθώς είναι η δεύτερη επίθεση που δέχεται μέσα σε λίγες μέρες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα