Στην Ελλάδα ο Bill Gates – Το πρόγραμμα του ισχυρού άνδρα της Microsoft

Στην Ελλάδα ο Bill Gates – Το πρόγραμμα του ισχυρού άνδρα της Microsoft
Ο Bill Gates 2022 Markus Schreiber/AP Photo

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (27/05) ο Bill Gates. Αναμένεται να μείνει μερικές ημέρες στην Αθήνα και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τα ελληνικά νησιά.

Με ιδιωτική πτήση κατέφτασε το απόγευμα της Παρασκευής (27/05) στην Ελλάδα ο ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates (Μπιλ Γκέιτς), μετά τη συμμετοχή του Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Ο μεγιστάνας αμέσως προσγειώθηκε με ιδιωτικό αεροσκάφος στον VIP τομέα του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας και σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν μέσα από την τηλεόραση της ΕΡΤ, ο ίδιος φαίνεται πως θα παραμείνει στην πρωτεύουσα για λίγες ημέρες, ενώ θα μείνει σε σουίτα του ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρετανία”.

Τις επόμενες ημέρες ο δισεκατομμυριούχος δεν αποκλείεται να επισκεφτεί τα ελληνικά νησιά, απολαμβάνοντας τις διακοπές του.

Πληροφορίες ήθελαν μάλιστα τον Bill Gates να επισκέπτεται την Ελλάδα μετά από πρόσκληση του CEO της Pfizer, Αλμπέρτ Μπουρλά, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί, πως σύμφωνα με την ΕΡΤ, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Bill Gates έρχεται στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα η Microsoft σχεδιάζει μία επένδυση, συνολικού ύψους -σε βάθος δεκαετίας- 1 δισ. ευρώ που αφορά τη δημιουργία τριών κέντρων δεδομένων στα Σπάτα, το Κορωπί και το Μαρκόπουλο της Αττικής ανοίγοντας πάνω από 300 θέσεις εργασίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version