Σύγκρουση σκάφους του λιμενικού με λέμβο στην Κω: Διασώθηκε 28χρονος- Συνεχίζονται οι έρευνες για αγνοούμενους μετανάστες

Σύγκρουση σκάφους του λιμενικού με λέμβο στην Κω: Διασώθηκε 28χρονος- Συνεχίζονται οι έρευνες για αγνοούμενους μετανάστες
Άνδρας του Λιμενικού Σώματος Eurokinissi

Αγνοούνται ένα παιδί τριών ετών και ένας 26χρονος. Κατά τη σύγκρουση τραυματίστηκαν έξι μετανάστες και πρόσφυγες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κω.

Σώος και καλά στην υγεία του, περισυνελέγη από πλωτό του Λιμενικού Σώματος ο 28χρονος αγνοούμενος αλλοδαπός στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Κω, μετά τη σύγκρουση περιπολικού σκάφους του λιμενικού με λέμβο που μετέφερε με μετανάστες.

Από τη σύγκρουση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, η λέμβος στην οποία επέβαιναν 34 άτομα (σ.σ.: μέχρι στιγμής έχουν περισυλλεγεί 32) και δεν είχε φώτα ναυσιπλοΐας αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα να αγνοούνται αυτή τη στιγμή ένα παιδί τριών ετών και ένας 26χρονος, ενώ τραυματίστηκαν έξι μετανάστες και πρόσφυγες.

O 28χρονος, όπως και οι τραυματίες, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κω.

Οι έρευνες στο σημείο του συμβάντος συνεχίζονται από τρία πλωτά του Λιμενικού, ένα ιδιωτικό σκάφος, ελικόπτερο σούπερ πούμα και σκάφος της frontex.

Στο σημείο βρίσκεται επίσης κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα