Τέλος στο θρίλερ με τον Πατριάρχη Αντιοχείας

Τέλος στο θρίλερ με τον Πατριάρχη Αντιοχείας

Σώος είναι τελικά ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιγνάτιος ο οποίος αγνοείτο από την Κυριακή

Πέπλο μυστηρίου κάλυπτε την τύχη του Πατριάρχη Αντιοχείας Ιγνάτιου μετά την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε την Κυριακή (19.06.2016) στην πόλη Καμισλί της βορειοανατολικής Συρίας. Σχεδόν 24 ώρες μετά, δεν υπήρχε καμία πληροφορία για το αν έχει τραυματιστεί ή όχι.

Από την επίθεση του καμικάζι αυτοκτονίας έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν, όπως μετέδωσε το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας, SANA.

Ο βομβιστής ενεργοποίησε το γιλέκο εκρηκτικών που φορούσε στη γειτονιά αλ-Ουστάνι της πόλης Καμισλί, όπου κυριαρχεί το κουρδικό στοιχείο. Το συριακό πρακτορείο δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την επίθεση αυτοκτονίας.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκανε γνωστό ότι ο βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε μόλις ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιγνάτιος είχε εγκαινιάσει μνημείο για τη Γενοκτονία των Αρμενίων, στην ίδια γειτονιά. Το Παρατηρητήριο, ανέφερε ότι από την έκρηξη σκοτώθηκαν αρκετοί άνθρωποι.

Τελικά όπως ανέφερε η ΕΡΤ, o Πατριάρχης είναι καλά στην υγεία του αν και αυτός όπως και ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος δεν παρευρίσκεται στην Αγία και Μεγάλη Σύνοδο που διεξάγεται στην Κρήτη.

SHARE:

24Media Network