Βιασμός 24χρονης: Καταγγελία “φωτιά” για διεθνές κύκλωμα μαστροπείας και τις τοξικολογικές

Βιασμός 24χρονης: Καταγγελία “φωτιά” για διεθνές κύκλωμα μαστροπείας και τις τοξικολογικές
Νίκος Διαλυνάς. Glomex

Σε καταγγελία οτι πίσω απο την υπόθεση της 24χρονης υπάρχει διεθνές κύκλωμα προέβη ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς. Καταπέλτης για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και τη στάση των αρχών.

Για διεθνές κύκλωμα που εκμεταλλεύεται νεαρές κοπέλες μίλησε ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, αναφερόμενος στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είπε ο δικηγόρος, απο τον οποίο ζητήθηκε βοήθεια στην υπόθεση, εχουν παρέμβει οι εισαγγελικές αρχές της Κύπρου μετά απο καταγγελία που έγινε από Αθήνα και διαβιβάστηκε στον βουλευτή Χριστοφίδη του ΑΚΕΛ, ότι υπήρξαν Κύπριοι στο πάρτι όπως και κοπέλες που ήρθαν από Κύπρο.

“Υπάρχουν διάφοροι ψαράδες που ψαρεύουν κοριτσάκια με τζάμπα ποτά και μεγάλη ζωή και μετά ερχεται η κόκα, η εξάρτηση και η πορνεία. Η κόκα εχει γίνει ο βασιλιάς των ναρκωτικών” είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις τοξικολογικές χαρακτήρισε “απαράδεκτο  να μην εχουν βγει τα αποτελέσματα μετά απο 20 μέρες” και διέψευσε τις πληροφορίες οτι καθυστέρησαν λόγω κορονοϊού ή οτι εστάλησαν στο εξωτερικό. “Την απάντηση θα την δώσει ο διευθυντής του τοξικολογικού εργαστηρίου” είπε χαρακτηριστικα.

“Πώς θα ανοιξουν στόματα οταν τα αντανακταστικά των ελληνικών αρχών δεν είναι γρήγορα;” πρόσθεσε ο κ. Διαλυνάς”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα