Βίντεο: Αποδοκιμασίες εργαζομένων ΟΤΑ κατά Γκιουλέκα

Πραγματοποιήθηκε στους Αγίους Σαράντα της Νότιας Αλβανίας (Βορείου Ηπείρου) η 8η Συνδιάσκεψη της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ" (πολιτική οργάνωση της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας). Πρόεδρος της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ" επανεξελέγη ο Δήμαρχος Χειμάρας  Βασίλης Μπολάνος, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος. Στη φωτογραφία ο Κώστας Γκιουλέκας. (EUROKINISSI // ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Πραγματοποιήθηκε στους Αγίους Σαράντα της Νότιας Αλβανίας (Βορείου Ηπείρου) η 8η Συνδιάσκεψη της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ" (πολιτική οργάνωση της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας). Πρόεδρος της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ" επανεξελέγη ο Δήμαρχος Χειμάρας Βασίλης Μπολάνος, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος. Στη φωτογραφία ο Κώστας Γκιουλέκας. (EUROKINISSI // ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Πως "υποδέχτηκαν" οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Κώστα Γκιουλέκα στη Θεσσαλονίκη (Vid)

Εν μέσω αντιδράσεων η έγινε εισήγηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Θεσσαλονίκης, Κώστα Γκιουλέκα, στο δημοτικό συμβούλιο.

Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ αποδοκίμασαν τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Θεσσαλονίκης, Κώστα Γκιουλέκα γιατί, όπως είπαν, με την ιδιότητα του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, ψήφισε το μνημόνιο που περιλαμβάνει τη διάταξη για τη διαθεσιμότητα. Νωρίτερα ζήτησε να μην γίνει καμία απόλυση από τον δήμο.

O ίδιος, ισχυρίσθηκε μεταξύ άλλων ότι είχε μία σειρά επαφών με στελέχη της κυβέρνησης που τον διαβεβαίωσαν ότι δεν θα απολυθεί κανείς.

Πηγή: Thesstoday

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γκιουλέκας

SHARE:

24Media Network