Αμερικανικές εκλογές: Ο Μπάιντεν μπέρδεψε τις εγγονές του και παρουσίασε τον νεκρό του γιο

Αμερικανικές εκλογές: Ο Μπάιντεν μπέρδεψε τις εγγονές του και παρουσίασε τον νεκρό του γιο
O υποψήφιος των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν μιλά σε υποστηρικτές του στην Φιλαδέλφεια την ημέρα των εκλογών AP

Μία δύσκολη στιγμή είχε το απόγευμα της Τρίτης ο Τζο Μπάιντεν, όταν ενώπιον πλήθους μπέρδεψε τις εγγονές και παρουσίασε τον γιο του Μπο, που έχει αποβιώσει από το 2015

Μία δύσκολη στιγμή είχε το απόγευμα της Τρίτης ο υποψήψιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν, μιλώντας σε υποστηρικτές του στη Φιλαδέλφεια, καθώς μπέρδεψε τις εγγονές του και παρουσίασε τον γιο του, τον Μπο… ο οποίος έχει πεθάνει από το 2015.

“Ιδού ο γιος μου, Μπο Μπάιντεν, τον οποίο πολλοί από εσάς βοηθήσατε να εκλεγεί στη Γερουσία του Ντέλαγουερ. Ιδού η εγγονή μου, η Νάταλι”, είπε, αγκαλιάζοντας από τους ώμους μια άλλη εγγονή του, τη Φίνεγκαν.

Αντιλαμβανόμενος τι συνέβη, αναφέρει το ΑΠΕ, ο 77χρονος βετεράνος πολιτικός, συνέχισε, εμφανώς συγχυσμένος: “Α, όχι, περιμένετε, δεν είναι αυτή”. Και αγκάλιασε τη “σωστή” εγγονή, τη Νάταλι, που είναι κόρη του Μπο.

Ο πρώην αντιπρόεδρος είχε πολύ στενή σχέση με τον γιο του, τον Μπο, για τον οποίο μιλάει συχνά στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του. Ο Μπο Μπάιντεν, πρώην γενικός εισαγγελέας του Ντέλαγουερ, ο οποιος είχε υπηρετήσει και στο Ιράκ με τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, ήταν ανερχόμενο αστέρι στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ, όμως πέθανε σε ηλικία μόλις 46 ετών από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα