Φρίκη στην Ιταλία. Μαφιόζοι σκότωσαν 4χρονο παιδί

Φρίκη στην Ιταλία. Μαφιόζοι σκότωσαν 4χρονο παιδί

Νεκρό σε ενέδρα, ένα αγοράκι στην Ιταλία. Μαφιόζοι πυροβόλησαν τους γονείς του. Ο πατέρας το κρατούσε στην αγκαλιά του

Ένα αγόρι 4 ετών, ο Ντομένικο Πετρουτσέλι, δολοφονήθηκε σε μαφιόζικη ενέδρα που μέλη του οργανωμένου εγκλήματος έστησαν στον σύντροφο της μητέρας του, Κόζιμο Ορλάντο, 44 ετών, ο οποίος είχε καταδικαστεί για διπλή ανθρωποκτονία αλλά είχε λάβει ειδική άδεια για να μπορεί να περνάει μέρος της εβδομάδας εκτός φυλακής.

Νεκρή, εκτός από τον μικρό Ντομένικο και τον Ορλάντο, έπεσε και η μητέρα του παιδιού, Κάρλα Μαρία Φορνάρι.

Οι εκτελεστές πλησίασαν αργά το βράδυ της Τρίτης με μοτοσικλέτα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι και τα τρία παιδιά της γυναίκας –τεσσάρων, έξι και επτά ετών– έξω από την πόλη του Τάραντα.

Άρχισαν να πυροβολούν δολοφονώντας την Φορνάρι, τον Ορλάντο και τον Ντομένικο, που βρισκόταν στην αγκαλιά του πατέρα του. Τα δυο μεγαλύτερα παιδιά, τα οποία κάθονταν στο πίσω κάθισμα, γλίτωσαν.

Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των ερευνών, συνέχισε την πορεία του, ενώ η οδηγός ψυχορραγούσε, για περίπου τριακόσια μέτρα.

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι είναι πιθανό ο Ορλάντο να «τιμωρήθηκε» από την μαφία της Απουλίας, το Ιερό Ενωμένο Στεφάνι, για την προσπάθειά του να αποκτήσει και πάλι ρόλο στην διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή.

Κάτοικοι του Τάραντα καταδικάζουν σε δηλώσεις τους στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης την νέα αποτρόπαιη δολοφονία η οποία δείχνει ότι οι διάφορες μαφίες γνωρίζουν μόνον τον νόμο της εκδίκησης και δεν έχουν κανέναν, απολύτως, πλέον, ηθικό φραγμό.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network