Γαλλία: Λεωφορείο αναποδογύρισε τραυματίζοντας 33 επιβάτες

Ατύχημα με λεωφορείο στη Γαλλία
Ατύχημα με λεωφορείο στη Γαλλία TWITTER / @GENDARMERIE DE LA SOMME

Το λεωφορείο ταξίδευε από το Παρίσι στο Λονδίνο, όταν συνέβη το ατύχημα. Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες. Κάποιοι επιβάτες έλαβαν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο, ενώ άλλοι οδηγήθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής.

Ένα τουριστικό λεωφορείο αναποδογύρισε στη νότια Γαλλία, τραυματίζοντας 33 επιβάτες που επέβαιναν σε αυτό, εκ των οποίων οι 4 με σοβαρά τραύματα.

Το λεωφορείο ταξίδευε από το Παρίσι στο Λονδίνο το πρωί της Κυριακής και το ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Estrées-Deniécourt, ενώ τα αίτια διερευνώνται.

Οι επιβάτες ήταν ξένοι, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονταν και κάποιοι Γάλλοι, ωστόσο, οι ταυτότητές τους δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

Μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Twitter από τη χωροφυλακή της Somme έδειξε ότι το λεωφορείο υπέστη πολύ μεγάλες ζημιές και τα τζάμια ήταν όλα σπασμένα.

Σύμφωνα με πηγές, πολλοί από τους επιβάτες είχαν λάβει τις πρώτες βοήθειες στο σημείο του ατυχήματος, ενώ άλλοι οδηγήθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής.

Το λεωφορείο ανήκει στην Flixbus, μια γερμανική εταιρεία που εκτελεί δρομολόγια υπεραστικών λεωφορείων στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πηγή: 

Dailymail.co.uk

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γαλλία
SHARE: