Έσπασε ρεκόρ το μποτιλιάρισμα στο Παρίσι - Ουρά 562χλμ στους δρόμους

ΑΘΗΝΑ-Η 24ωρη απεργία σε Μετρό-Ηλεκτρικό και Τραμ-Μποτιλιάρισμα στους δρόμους,στη φωτογραφία η λεωφόρος Συγγρού.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-Η 24ωρη απεργία σε Μετρό-Ηλεκτρικό και Τραμ-Μποτιλιάρισμα στους δρόμους,στη φωτογραφία η λεωφόρος Συγγρού.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα σε απόσταση που αγγίζει τα χιλιόμετρα που χωρίζουν την Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη στους αυτοκινητοδρόμους της πρωτεύουσας της Γαλλίας κατά την έξοδο των Χριστουγέννων

Ατελείωτη κίνηση στους δρόμους γύρω από την πρωτεύουσα της Γαλλίας την Πέμπτη καθώς ξεκίνησε η μεγάλη έξοδος των Χριστουγέννων. Κι αν πιστεύετε πως όσα συμβαίνουν στους ελληνικούς δρόμους δεν έχουν ταίρι, διαβάστε κι αυτό. Σύμφωνα με το δελτίο κίνησης Radio France, το μποτιλιάρισμα στους δρόμους πέριξ του "ιλ-ντε-φρανς", την ευρύτερη δηλαδή περιοχή του Παρισιού, έφτασε το απόγευμα σε μήκος τα 562χλμ. Πρόκειται για 562χλμ ακινητοποιημένων αυτοκινήτων στους οδικούς άξονες.

Το προηγούμενο ρεκόρ μποτιλιαρίσματος δεν κράτησε παρά εννιά ημέρες, καθώς ήταν στις 12 Δεκεμβρίου όταν καταγράφηκε αθροιστικά ουρά 552 χιλιόμετρα ακινητοποιημένων οχημάτων. Τότε, η βασική αιτία για το χάος στους δρόμους, ήταν η γενική απεργία στο προαστιακό σιδηρόδρομο της γαλλικής πρωτεύουσας.

ΠΗΓΗ 20MINUTES

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γαλλία
SHARE:

24Media Network