Κορονοϊός: Παγοδρόμιο στην Ισπανία μετατράπηκε σε νεκροτομείο

Κορονοϊός: Παγοδρόμιο στην Ισπανία μετατράπηκε σε νεκροτομείο
Ο κορονοϊός στην Ισπανία AP

Η Ισπανία προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα απανωτά "χτυπήματα" της κρίσης του κορονοϊού, μετέτρεψε ένα παγοδρόμιο στη Μαδρίτη σε νεκροτομείο.

Ένα παγοδρόμιο στη Μαδρίτη μετατράπηκε προσωρινά σε νεκροτομείο καθώς η Ισπανία προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα χιλιάδες “χτυπήματα” του κορονοϊού

Τα πτώματα των ανθρώπων που πεθαίνουν από τον COVID 19 μεταφέρονται στο Palacio De Hielo από μονάδες του στρατού, που έχουν αναπτυχθεί σε ολόκληρη την Ισπανία την τελευταία εβδομάδα για να βοηθήσουν στη διαχείριση της κρίσης. 

κορονοϊός στην Ισπανία AP

Η περιφερειακή κυβέρνηση ανέφερε πως “Πρόκειται για ένα προσωρινό και ακραίο μέτρο, σχεδιασμένο για να απαλύνει τον πόνο των οικογενειών των θυμάτων καθώς και την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Μαδρίτης”. 

Η Ισπανία είναι η Τέταρτη χώρα με τα περισσότερα κρούσματα παγκοσμίως μετά την Κίνα την Ισπανία και τις ΗΠΑ. Με 47.610 επιβεβαιωμένα περιστατικά και 3.434 θανάτους η χώρα αντιμετωπίζει πληθώρα προβλημάτων. 

Τα γραφεία τελετών ανακοίνωσαν την Δευτέρα, σύμφωνα με το CNN, πως δεν σκοπεύουν να δεχτούν άλλους νεκρούς από τον COVID 19, καθώς οι υπάλληλοι δεν είναι εφοδιασμένοι με τον κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό.   

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα