Ο νεότερος πιλότος της Βρετανίας εκπαιδεύτηκε στην Ελλάδα

Ο νεότερος πιλότος της Βρετανίας εκπαιδεύτηκε στην Ελλάδα
Seth Van Beek Facebook

Το όνειρό του από τότε που ήταν 8 ετών ήταν να γίνει πιλότος. Η μητέρα του, προκειμένου να τον βοηθήσει να το κάνει πραγματικότητα, πούλησε το σπίτι τους.

Ο μόλις 18 ετών Seth Van Beek είναι ο νεότερος σε ηλικία επαγγελματίας πιλότος του Ηνωμένου Βασιλείου.

Από την ηλικία των 8 ετών το όνειρο του Seth ήταν να γίνει πιλότος, έτσι η μητέρα του η Frances αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι τους για να μπορέσει να τον στηρίξει οικονομικά.

Ο Seth εκπαιδεύτηκε για 18 μήνες στην Ελλάδα και στην Egnatia Aviation στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Καβάλα. “Έγραψε” 150 ώρες πτήσεις και σήμερα είναι “πρωτοσέλιδο” στην Mirror ως ο πιο μικρός επαγγελματίας πιλότος της Αγγλίας.

“Το να πετάω ήταν πάντα το όνειρό μου. Δεν υπήρχε τίποτε άλλο που θα ήθελα ποτέ να κάνω, ούτε υπάρχει κάτι άλλο που σκέφτομαι πως θέλω”, δήλωσε ο 18χρονος.

“Η μητέρα μου ταξίδευε συνεχώς όταν ήταν νέα και όταν ήμουν μικρός μας έπαιρνε με τα αδέρφια μου και μας πήγαινε διακοπές να δούμε όλον τον κόσμο”.

Η κ. Van Beek, μητέρα του 18χρονου με καταγωγή από τη Ζιμπάμπουε ανέφερε: “Δεν έλαβα ποτέ μόρφωση. Γι’ αυτό πάντα πίεζα τον Seth να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα