Χειροκροτήματα για τον Ζελένσκι στο Ευρωκοινοβούλιο: "Αποδείξτε ότι είστε μαζί μας"

Ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Ευρωκοινοβούλιο
Ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Ευρωκοινοβούλιο AP

Χειροκροτήθηκε από όλες τις πτέρυγες του Ευρωκοινοβουλίου ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι μετά την ομιλία του. Απηύθυνε έκκληση στην ΕΕ να αποδείξει ότι δεν αφήσει την Ουκρανία.

Στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μιλά ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος τόνισε ότι οι Ουκρανοί πληρώνουν το υπέρτατο τίμημα, υπερασπιζόμενοι την ελευθερία.

Η Ουκρανία πολεμά για την ελευθερία της τόνισε ο Πρόεδρος της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι μιλώντας εξ αποστάσεως στην έκτακτη ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

ADVERTISING

«Κανείς δε θα μας λυγίσει, είμαστε σκληροί, είμαστε Ουκρανοί» και προσέθεσε ότι «πολεμάμε για τα δικαιώματά μας, την ελευθερία μας, τώρα για την επιβίωσή μας».

Ο κ. Ζελένσκι σημείωσε ότι «πολεμάμε για να είμαστε ισότιμα μέλη της Ευρώπης.

Έχουμε αποδείξει την δύναμή μας. Αποδείξτε ότι είστε μαζί μας, ότι δε θα μας αφήσετε ότι είστε πραγματικά Ευρωπαίοι».

Παράλληλα, ανέφερε ότι το πρωί δύο πύραυλοι κρουζ χτύπησαν το Χάρκοβο και υπογράμμισε ότι «οι πολίτες της Ουκρανίας υπερασπίζονται την ελευθερία». Παράλληλα, είπε ότι δε διαβάζει από χαρτιά, ότι τα χαρτιά τελείωσαν, «αντιμετωπίζουμε την πραγματική ζωή»

.

Tα μέλη του ΕΚ χειροκρότησαν παρατεταμένα τον Ζελένσκι
Tα μέλη του ΕΚ χειροκρότησαν παρατεταμένα τον Ζελένσκι AP

Να σημειωθεί ότι τα μέλη του ΕΚ χειροκρότησαν παρατεταμένα τόσο τον Πρόεδρο της Ουκρανίας όσο και εκπροσώπους της χώρας που βρίσκονται στο κοινοβούλιο, ενώ ακόμη και ο διερμηνέας που μετέφραζε στα Αγγλικά τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι ήταν εμφανώς φορτισμένος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Πόλεμος στην Ουκρανία, Ουκρανία, Ρωσία, Ευρωπαϊκή Ένωση
SHARE:

24Media Network