Προκλητικός Ερντογάν: “Σκοτώνουν τους πρόσφυγες στη θάλασσα, ενώ εμείς τους σώζουμε”

Προκλητικός Ερντογάν: “Σκοτώνουν τους πρόσφυγες στη θάλασσα, ενώ εμείς τους σώζουμε”
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν AP Photo/Markus Schreiber

Απίστευτες κατηγορίες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μέσω νέων δηλώσεών του, στις οποίες φωτογραφίζει την Ελλάδα. Ισχυρίστηκε ότι "σκοτώνουν πρόσφυγες στη θάλασσα" ενώ η Τουρκία τους σώζει.

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις εις βάρος της Ελλάδας, προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια της άσκησης “Γαλάζια Πατρίδα”, την οποία και παρακολουθούσε ζωντανά.

“Την ώρα που άλλες χώρες, οι οποίες θεωρούν ότι είναι μοντέρνες, σκοτώνουν πρόσφυγες στη θάλασσα, εμείς με τις δυνάμεις της Ακτοφυλακής και του Πολεμικού Ναυτικού μας, σώζουμε εκατοντάδες χιλιάδες ζωές, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, φωτογραφίζοντας ακόμη μια φορά την Ελλάδα.

Σε άλλο σημείο, ο Ερντογάν τόνισε ότι “το να έχουμε μια ισχυρή ναυτική δύναμη δεν είναι επιλογή, είναι αναγκαιότητα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μέχρι να γίνουμε η πιο ισχυρή χώρα στην περιοχή και στον κόσμο με νέα πλοία, υποβρύχια και οπλικά συστήματα.

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ύψιστη συμβολή στην υπεράσπιση της πατρίδας. Το προσωπικό μας ειδικών καθηκόντων που συμμετείχε στην άσκηση έδειξε ότι ήταν πάντα έτοιμο για την επιχείρηση εκπληρώνοντας τα καθήκοντά του”, κατέληξε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα