Ρέντσι: “Δεν θα συνεργαστώ με την αντιευρωπαϊκή δεξιά” – Προβλέπει ότι δεν θα γίνουν εκλογές

Ο Ρέντσι, αφού απέσυρε τους δύο υπουργούς του από την κυβέρνηση Κόντε, δήλωσε πως δεν θα συνεργαστεί με την αντιευρωπαϊκή δεξιά.
- 13 Ιανουαρίου 2021 20:48
Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του κόμματος Ζωντανή Ιταλία, Ρέντσι, αφού ανακοίνωσε ότι αποσύρει τους δυο υπουργούς του από την κυβέρνηση Κόντε, πρόσθεσε ότι «δεν θα συνεργαστεί, σε καμία περίπτωση, με τις δυνάμεις της αντιευρωπαϊκής και εθνικιστικής δεξιάς».
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι δεν θεωρεί ότι η χώρα θα πάει σε πρόωρες βουλευτικές εκλογές, «διότι στο κοινοβούλιο υπάρχει η αναγκαία πλειοψηφία για να σχηματισθεί νέα κυβέρνηση».
Ο Ρέντσι, πάντως, τόνισε ότι το κόμμα του, τις αμέσως επόμενες ώρες θα ψηφίσει, στο κοινοβούλιο, υπέρ της αποζημίωσης 600 εκατομμυρίων ευρώ στους επιχειρηματίες που επλήγησαν από τον κορονοϊό, την οποία εξήγγειλε η κυβέρνηση Κόντε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.