Συμπλοκή σε νεκροταφείο της Ρωσίας: Τουλάχιστον δύο νεκροί και πάνω από 50 συλλήψεις

Συμπλοκή σε νεκροταφείο της Ρωσίας: Τουλάχιστον δύο νεκροί και πάνω από 50 συλλήψεις

Άγρια επεισόδια μεταξύ εργαζομένων στο μεγαλύτερο νεκροταφείο της Μόσχας για τις προσοδοφόρες επιχειρηματικές δραστηριότητες εντός και πέριξ αυτού (vid)

Μεγάλης έκτασης συμπλοκή σημειώθηκε το Σάββατο σε νεκροταφείο της Ρωσίας, με τουλάχιστον δύο άτομα να χάνουν τη ζωή τους και περισσότερα από 50 να συλλαμβάνονται.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στο νεκροταφείο Khovanskoye, το μεγαλύτερο της Μόσχας με έκταση 500 στρέμματα, που βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της πόλης.

ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν ότι στη συμπλοκή πήραν μέρος από 200 έως 400 άτομα, που κρατούσαν ρόπαλα, μπαστούνια και μεταλλικές ράβδους. Πρόκειται για εργαζομένους στο νεκροταφείο από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ στην κεντρική Ασία και από τον Καύκασο που ανήκουν σε δύο διαφορετικές ομάδες, οι οποίες κοντράρονται για τις προσοδοφόρες επιχειρηματικές δραστηριότητες εντός και πέριξ αυτού.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι τα δύο άτομα σκοτώθηκαν όταν επιχείρησαν να διαφύγουν από το σημείο, τρέχοντας προς τα αυτοκίνητά τους ενώ δεκάδες άλλα τραυματίστηκαν. Το υπουργείο Εσωτερικών πρόσθεσε ότι στη συμπλοκή έγινε και χρήση όπλων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ρωσία
SHARE:

24Media Network