Ταϊλάνδη: Η συγνώμη του Έλον Μάσκ στον Βρετανό δύτη

Ο επικεφαλής των εταιρειών Tesla και SpaceX, Έλον Μασκ, απολογήθηκε τελικά στον Βρετανό σπηλαιολόγο Βέρνον Άνσγουορθ μετά από μια διαμάχη που είχαν οι δυο τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο επικεφαλής των εταιρειών Tesla και SpaceX, Έλον Μασκ, απολογήθηκε τελικά στον Βρετανό σπηλαιολόγο Βέρνον Άνσγουορθ μετά από μια διαμάχη που είχαν οι δυο τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης AP

Ο δισεκατομμυριούχος, σε ποστ που ανέβασε ο ίδιος στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, δήλωσε πως μίλησε εν βρασμώ όταν είδε τις δηλώσεις του Βρετανού σπηλαιολόγου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την αντίδρασή του.

Ο επικεφαλής των εταιρειών Tesla και SpaceX, Έλον Μασκ, απολογήθηκε τελικά στον Βρετανό σπηλαιολόγο Βέρνον Άνσγουορθ μετά από μια διαμάχη που είχαν οι δυο τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη δήλωση του σπηλαιολόγου ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του, αφού ο Έλον αναφέρθηκε σε αυτόν με τον χαρακτηρισμό "παιδεραστής".

Ο δισεκατομυριούχος, σε πόστ που ανέβασε ο ίδιος στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, δήλωσε πως μίλησε εν βρασμώ όταν είδε τις δηλώσεις του Βρετανού σπηλαιολόγου για το μίνι υποβρύχιο και τους χαρακτηρισμούς περί "διαφημιστικού τρικ" αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την αντίδρασή του.

"Η δική του συμπεριφορά εναντίον μου δε δικαιολογεί τη δική μου συμπεριφορά εναντίον του και για αυτό απολογούμαι. Το λάθος είναι δικό μου και μόνο δικό μου", είπε μέσα σε άλλα ο Μάσκ.

Ο Έλον Μασκ είχε προσφέρει στους διασώστες ένα μίνι υποβρύχιο για τη διάσωση των παιδιών που είχαν εγκλωβιστεί στο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ στις 23 Ιουνίου, όμως δε χρησιμοποιήθηκε. Όπως δήλωσε ο Βέρνον Άνσγουορθ στο CNN το μίνι υποβρύχιοδεν είχε καμία απολύτως πιθανότητα επιτυχίας" , γεγονός που πυροδότησε και τη διαμάχη μεταξύ τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ταϊλάνδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ταϊλάνδη: Ανταλλαγή ύβρεων μεταξύ Μασκ και σπηλαιολόγου

Ταϊλάνδη: "Νιώσαμε ένοχοι για το θάνατο του Kunan"- Οι εφιαλτικές στιγμές μέσα από τα μάτια των παιδιών

Ταϊλάνδη: Αποκαλύφθηκαν ξεχωριστές λεπτομέρειες της επιχείρησης διάσωσης των 12 αγοριών

SHARE:

24Media Network