THE TIMES: 400 Ρώσοι μισθοφόροι στο Κίεβο για να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

THE TIMES: 400 Ρώσοι μισθοφόροι στο Κίεβο για να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι
Βολοντίμιρ Ζελένσκι ap

Οι άρτια εκπαιδευμένοι Ρώσοι μισθοφόροι φέρονται να περιμένουν το "πράσινο φως" από το Κρεμλίνο για να επιτεθούν - Στη λίστα των στόχων τους είναι και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Περισσότεροι από 400 Ρώσοι μισθοφόροι φέρονται να έχουν αναπτυχθεί στο Κίεβο με εντολή από το Κρεμλίνο να δολοφονήσουν τον  πρωθυπουργό της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι και άλλα 23 κυβερνητικά στελέχη, προκειμένου η Μόσχα να αποκτήσει τον έλεγχο της χώρας, όπως μεταδίδουν οι THE TIMES, επικαλούμενοι έγκυρες πληροφορίες.

Κατά το δημοσίευμα, η Wagner Group μια ιδιωτική πολιτοφυλακή που διευθύνεται από έναν από τους στενότερους συμμάχους του Προέδρου Πούτιν φέρεται να μετέφερε μισθοφόρους από την Αφρική πριν από πέντε εβδομάδες για την αποστολή αυτή με αντάλλαγμα μια τεράστια αμοιβή.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι μισθοφόροι λέγεται ότι περιμένουν το πράσινο φως από το Κρεμλίνο για να επιτεθούν, με τη λίστα των στόχων τους να περιλαμβάνει τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας, ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο, τον δήμαρχο του Κιέβου και τον αδελφό του καθώς και δύο πρωταθλητές πυγμαχίας που αποτελούν εμβληματικές φιγούρες στις πρώτες γραμμές του πολέμου.

Οι πληροφορίες είναι ότι η αποστολή αυτή έφτασε στα ουκρανικά εδάφη το πρωί του περασμένου Σαββάτου (26/2).

Το Σάββατο το Κίεβο κήρυξε 36ωρη απαγόρευση κυκλοφορίας: Κατά τους Times κατά την απαγόρευση οι ουκρανικές αρχές επιχείρησαν να εντοπίσουν το ρωσικό τάγμα θανάτου, προειδοποιώντας παράλληλα τους Ουκρανούς πολίτες για την πιθανή παρουσία του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα