Χάος στο Λευκό Οίκο: Όλοι χρησιμοποιούσαν τα προσωπικά τους email

Χάος στο Λευκό Οίκο: Όλοι χρησιμοποιούσαν τα προσωπικά τους email

Μετά τον "πονοκέφαλο" που προκαλεί στον Ντόναλντ Τραμπ η αποκάλυψη ότι ο γαμπρός του Τζάρεντ Κούσνερ χρησιμοποιεί τους προσωπικούς λογαριασμούς του για την επίσημη ηλεκτρονική αλληλογραφία από το Λευκό Οίκο, ανάλογες καταγγελίες έρχονται να προστεθούν για αρκετούς ακόμη συνεργάτες του

Εκτός από το γαμπρό και στενό σύμβουλο του Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, οι New York Times επανέρχονται με νέες αποκαλύψεις, αναφέροντας ότι τουλάχιστον έξι συνεργάτες του Αμερικανού προέδρου ακολουθούν την ίδια αμφιλεγόμενη πρακτική.

Μεταξύ αυτών ιδιαίτερα στενοί και αμφιλεγόμενοι συνεργάτες του, όπως οι Στίβεν Μπάνον και Ρενς Πρίμπους, οι οποίοι απομακρύνθηκαν εδώ και καιρό από το στενό περιβάλλον του Τραμπ. Η λίστα περιλαμβάνει και εν ενεργεία συμβούλους του, όπως ο Γκάρι ΚΟν και ο Στίβεν Μίλερ.

Το μεγαλύτερο πλήγμα όμως αφορά στην ίδια την κόρη και το "δεξί χέρι" του προέδρου, την Ιβάνκα Τραμπ, η οποία φέρεται να χρησιμοποίησε προσωπικούς λογαριασμούς τους πρώτους μήνες της νέας διακυβέρνησης.

Οι νέες αποκαλύψεις προκαλούν πολιτικό σεισμό στην Ουάσινγκτον παρά το γεγονός ότι ο Λευκός Οίκος επιχειρεί να υποβαθμίσει τη σημασια τους. Αυτοί που φαίνεται όμως να μην παραβλέπουν τη βαρύτητα των καταγγελιών είναι οι Δημοκρατικοί και τα φιλικά προς αυτούς ΜΜΕ. Και τούτο διότι ο ίδιος ο Τραμπ είχε ηγηθεί «σταυροφορίας» κατά της Χίλαρι Κλίντον που είχε κατηγορηθεί ότι υπέπεσε σε αντίστοιχο παράπτωμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

'Πονοκέφαλος'΄για τον Τραμπ τα email του γαμπρού του, Τζάρεντ Κούσνερ

SHARE:

24Media Network